Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi prezentē klasiskas formas Watch S1 viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Xiaomi tiešām spēcīgi noslēguši 2021. gadu, prezentējot flagmaņu klases viedtālruni Xiaomi 12 Pro, kā arī ticis izziņots klasiskas formas viedpulkstenis Xiaomi Watch S1.

    Uzņēmums jau līdz šim piedāvājis dažādas viedās sporta aproces, kuras ir visai iecienītas savas cenas un funkcionalitātes dēļ, ko parasti spēj nodrošināt Xiaomi produkti. Tagad piedāvājumā būs nedaudz dārgāks produkts, kas atgādinās klasisko apaļo mehāniskok rokaspulksteni. Par šo formu domas dalās, jo daudzi lietotāji uzskata, ka arī Apple Watch vajadzētu būt klasiskajā apaļā formā, ko tagad piedāvās arī Xiaomi.

    Reklāma

    Jaunais Watch S1 modelis būs aprīkots ar 1,43 collu lielu AMOLED displeju, kas pārklāts ar safīra stiklu. Tā izšķirtspēja būs 466×466 pikseļi, un nerūsējošā tērauda rāmim būs pievienotas divas fiziskas vadības pogas, vēl vairāk atgādinot vienkāršu mehānisko rokas pulksteni. Lielākā 46mm versija saņems arī 5 ATM ūdens izturību. Protams, Xiaomi S1 būs aprīkots ar GPS savienojumu, pulsa nolasīšu no rokas, kā arī citiem ar veselību saistītiem sensoriem.

    Pats patīkamākais būs baterijas darbība, jo iebūvētais 470mAh akumulators ar vienu uzlādi spēs darboties līdz pat 12 dienās. Tas mūsdienu viedpulksteņu tirgū noteikti ir ļoti cienījams rezultāts, jo savu Apple Watch es lādēju katru rītu. Tāpat ar Xiaomi Watch S1 varēs veikt bezkontakta norēķinus un sarunāties caur iebūvēto mikrofonu. Viss, kā jau normālam mūsdienu viedpulkstenim pienākas. Tas būs spējīgs sadarboties gan ar Android, gan iOS ierīcēm, un tā cena būs sākot no aptuveni 165 USD. Šī ierīce būs pieejama visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    02.01.2022 16:07

    Tā izšķirtspēja būs 466×466 pikseļi… Vo šo es nekad neesmu sapratis, kā aplim var izšķirtspēju noteikt tik reiz tik?

    Reklāma