Web Analytics
More
    Reklāma

    Igauņu radītā metaversa avataru platforma “Ready Player Me” piesaistījusi 13 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Igaunijā bāzēta kompānija “Wolf3D“, kas pamatā nodarbojas ar 3D avataru veidošanu saziņai virtuālajā un papildinātajā realitātē, nupat noslēgusi finansējuma kārtu un piesaistījusi 13 miljonus ASV dolāru savai metaversa avataru platformai “Ready Player Me“. Finansējuma kārtu vadīja uzņēmēju apvienība “Taavet+Sten”. Savu finansiālo artavu sniedza arī riska kapitāla fondi “Konvoy Ventures”, “NordicNinja”, kā arī “Github” līdzradītājs Toms Prestons – Verners.

    Platformas “Ready Player Me” darbības ideja ir radīt pielāgojamus digitālos 3D avatarus, kuros lietotāji varētu iemiesoties, atrodoties metaversā. Lietotājam ir iespēja izveidot avataru, izmantojot savu attēlu, vai radīt to pilnīgi no jauna. Gatavos avatarus pēc tam iespējams izmantot vairāk nekā 1000 lietotnēs un spēlēs. “Ready Player Me” pārstāvji atklājuši, ka iegūto finansējumu izlietos, lai pieteiktu sevi kā avataru platformu, kas pēc noklusējuma atradīsies metaversā.

    Reklāma

    “Ready Player Me” izpilddirektors Timmu Tõke savā paziņojumā norādījis, ka šis platformai bijis izlaušanās gads. Gada laikā klientu – uzņēmumu skaits esot pieaudzis no 25 līdz 900. Viņš piebildis, ka ar iegūto finansējumu “Ready Player Me” varēs piesaistīt arī vairāk partneru un līdz ar to krietni paplašināties.

    Viens no uzņēmuma nākotnes mērķiem ir dot iespēju izveidot īpaši unikālus un ekskluzīvus avatarus, piedāvājot lietotājiem tos apģērbt pēc jaunākās modes un pievienot tiem NFT aksesuārus. Uzņēmums jau iepriekš sadarbojies ar tādiem zīmoliem kā “Dior” un “New Balance”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma