Web Analytics
More
    Reklāma

    Rūpējoties par drošību, “Tesla” aizliegs brauciena laikā spēlēt videospēles

    Jaunākie raksti

    Ir dzirdēts, ka šoferi, izmantojot “Tesla” autopilota priekšrocības, automašīnā mēdz gulēt, spēlēt videospēles un daudz ko citu, nesaistītu ar braukšanu. Domājot par drošību uz ceļa, “Tesla” turpmāk liegs spēlēt videospēles uz savās mašīnās iebūvētajiem displejiem. Jaunie noteikumi attieksies uz visiem – gan vadītājiem, gan pasažieriem.

    “Tesla” uz savu automašīnu displejiem pasažieriem piedāvā spēlēt dažādas spēles, piemēram, “Sky Force Reloaded”, “Solitaire” un “The Battle of Polytopia”. Taču pirms sākt izklaidēties, līdz šim bija obligāti jāapstiprina, ka esi pasažieris, jo vadītājiem, protams, šādas izklaides nav atļautas brauciena laikā. Tomēr problēma bija tā, ka šoferi tāpat varēja apstiprināt, ka viņi ir pasažieri, bezrūpībā ieslēgt autpilotu un izklaidēties, kamēr mašīna pati brauc. Nu tas beigsies.

    Uzņēmums informējis, ka ieviesīs izmaiņas programmatūrā. Jaunajā programmatūras atjauninājumā “Passenger Play” funkcija būs bloķēta un nebūs izmantojama, kamēr mašīna atrodas kustībā.

    Jāpiezīmē, ka jaunās izmaiņas “Tesla” ieviesa pēc tam, kad Nacionālā autoceļu satiksmes drošības pārvalde uzsāka izmeklēšanu par to, kāpēc uzņēmums ļauj savu automašīnu vadītājiem spēlēt videospēles, braucot ar automašīnu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Es esmu
    25.12.2021 10:34

    Re atslēgvārds:
    ” “Tesla” turpmāk liegs spēlēt videospēles uz savās mašīnās iebūvētajiem displejiem.”

    Tātad vainīgs nav lietotājs, bet jau pats ražotājs.

    Es no Delfiem
    25.12.2021 18:30

    Genacīts!!1

    Npip
    28.12.2021 20:16

    Es noteikti spēlētu colin mcrey rally. Tadas atmiņas un aprikota spēlu kabīne! Ja aizligs, tad būs jamauc dzīvajā!

    Reklāma