Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Getify lietotni pasūti un savāc ēdienu pats

    Jaunākie raksti

    Nu jau vairākus gadus esam pieraduši pie ēdiena pasūtīšanas ar mobilo lietotni. Tādi servisi kā Wolt un Bolt Food izplešas arī ārpus Rīgas un piedāvā iespēju pasūtīt un saņemt ēdienu sev ērtā vietā un laikā. Šo labi zināmo servisu lokam ir pievienojies Getify, kas dara lietas mazliet citādāk.

    Getify ir ēdiena pasūtīšanas lietotne, kas liek uzsvaru uz ēdiena vai produktu pasūtīšanu no ēdināšanas iestādēm, mājražotājiem vai zemniekiem un lietotnes lietotājs pats parūpēsies par savākšanu. Vai arī izvēlēsies paēst uz vietas. Labs of Latvia informē, ka lietotnes pirmajos trīs darbības mēnešos to ir lejuplādējuši 8000 cilvēki un un oktobra beigās servisam pievienojušies jau 300 ēdināšanas iestādes ne tikai no Rīgas, bet visas Latvijas. Ar laiku Getify plāno izvērst savu darbību visās Baltijas valstīs un norāda, ka piedāvā ērtu iespēju pasūtīt ēdienu ceļojumos.

    Reklāma

    Lietotnē varam norādīt, ka vēlamies, lai ēdiens tiktu iznests laukā līdz pat auto durvīm. Tas īpaši būs noderīgs ģimenēm, kas ceļo ar maziem bērniem vai vietās, kur problemātiski atrast auto stāvvietu. Atsevišķās ēdināšanas iestādēs varam pat ar lietotnes palīdzību rezervēt galdiņu un kad ieradīsimies, ēdiens jau būs uzservēts.

    No vienas puses, mums netiek piedāvāta ērtība ēdienu saņemt mājās vai birojā, taču no otras – nav jāmaksā par piegādi un nav arī pasūtījumi minimālās summas. Varam veikt pasūtījumus gan par dažiem, gan desmitiem vai simtiem eiro. Lietotājiem nav jāmaksā par lietotnes izmantošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    25.12.2021 17:03

    Te ir tikai viens jautājums cik lietotnes uzturetaji plēš no firmām kas piedalās. Wolt un bolt gadijumā tie vidēji ir 25% no summas.
    Pie tam laikā kad omikron tuvojas man piemēram neinteresē iznemt ēdienu vietā kas apkalpo sarkanajā. Un kur vazājas pošmīži bez ierobežojumiem.

    Reklāma