Web Analytics
More
    Reklāma

    Notchmeister ļauj jaunā MacBook Pro ekrāna “iegrauzumam” piekārt Ziemassvētku lampiņas

    Jaunākie raksti

    Jaunākos MacBook Pro modeļus Apple prezentēja nedaudz vairāk nekā pirms diviem mēnešiem, un viens no lielākajiem un aprunātākajiem bija ekrāna izgriezums, līdzīgi kā iPhone viedtālruņos. Tas neatstāja vienaldzīgos un tika pietiekami aprunāts, taču ir cilvēki, kas šo situāciju izmantojuši, lai radītu programmu, kas izgriezumam ļauj pielikt Ziemassvētku lampiņas.

    Notchmeister ir uzņēmuma Iconfactory radīta bezmaksas programma, kas ir pieejama macOS App Store programmā. Tā patiešām ļauj pie ekrāna izgriezuma pielikt Ziemassvētku lampiņas, likt no tā plūst plazmai vai arī attēlot radaru, kurš parāda, kur peles kursors atrodas, kad tiek pabīdīts aiz izgriezumā. Tas ir vienkārši jautrs veids kā pasmieties par šo dizaina elementu. Vēl papildu šiem vizuālajiem efektiem Notchmeister ļauj arī citiem MacBook modeļiem attēlot digitālo izgriezumu un izmantot attiecīgos elementus, lai simulētu sajūtas ar 2021. gada MacBook Pro.

    Reklāma


    norāda paši izstrādātāji, tad šī programma var kalpot arī vienkārši kā laika kavēklis, skatoties uz gaismiņām, veselīgi pasmejoties par tās lietderību. Notchmeister nedarbosies visu laiku, bet tikai tad, kad programma būs ieslēgta un kad kursors atradīsies izgriezuma tuvumā. Šeit gribas izmantot teicienu, ka nosacītu defektu var pārvērst efektā. Pašam nav bijusi pieredze ar šo izgriezumu, tomēr domāju, ka tas ir līdzīgi iPhone situācijai, kad patiesībā ikdienas lietošanā to nepamana, bet emocijas noteikti ir vai nu labas, vai sliktas.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma