Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirTag ticis izmantots, lai atgūtu nozagtos Ziemassvētku dekorus

    Jaunākie raksti

    Kādai amerikānietei izdevies atrast un beigu beigās atgūt savus Ziemassvētku dārza rotājumus, izmantojot tiem piestiprinātos Apple AirTag izsekošanas piekariņus.

    Amerikāņu kultūrā iespaidīgiem Ziemassvētku apgaismes objektiem un noformējumiem savā ziņā ir kulta vieta, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka tie tiek zagti savas vērtības dēļ. Visai interesants atgadījums noticis kādas amerikānieties pagalmā, no kura ticis nozagts Grinča tēls kopā ar suni Maksu un Ziemassvētku egli. Klasiska kompozīcija no visiem zināmās filmas “Grinčs”. Tomēr saimniece ir bijusi pietiekami naska, lai savus dekorus aprīkotu ar Apple AirTag, jo pāris dienas iepriekš tikuši nozagti kaimiņa gaismekļi.

    Pēc tam īpašniece izmantojusi Find My iespējas Apple ekosistēmā, lai izsekotu, kur atrodas viņas AirTag, kuri bija piestiprināti šiem elementiem. Tādā veidā viņa atrada māju, kur tas it kā atradies un izsaukusi policiju, tomēr mājas īpašnieki nav atsaukušies uz durvju zvaniem, un policija nevarēja veikt oficiālu ielaušanos. Par laimi jau nākamajā dienā visi nozagtie dekori ir tikuši atgriezti īpašniecei. Šis ir lielisks piemērs tam, kā var izmantot izsekošanas piekariņus, un ka tiem ir arī jūtams rezultāts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    20.12.2021 14:36

    Tātad zaglim nebija Android lietotnes, kas nosaka tuvumā esošās airtag ierīces:
    https://kursors.lv/2021/12/17/apple-izlaiz-android-lietotni-kas-noteiks-tuvuma-esosos-airtag/

    Krotow
    21.12.2021 14:16

    Pirmās pasaules valstu problēma.

    Reklāma