Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” darbinieki turpinās strādāt no mājām un papildus saņems naudas bonusu

    Jaunākie raksti

    Dzīve pandēmijas laikā ir ļoti neparedzama un praktiski nav iespējams ieplānot savu dzīvi uz priekšu. Līdzīgi iet arī uzņēmumiem, īpaši lielajām kompānijām, kurām nemitīgi jāseko līdzi Covid-19 izplatībai un attiecīgi jārīkojas, vienlaikus neietekmējot produktu un pakalpojumu sniegšanas kvalitāti. Piemēram, “Apple” nupat atkal apziņojis darbiniekus, ka atgriešanās birojos atcelta uz nenoteiktu laiku. Vienlaikus visiem darbiniekiem tiks piešķirts 1000 USD liels bonuss, ko var izlietot “darba vajadzībām, strādājot no mājām”.

    Atgriešanos birojos kavē jaunā Covid-19 paveida omikrona straujā izplatība, saslimušo skaitam sasniedzot jaunus rekordus. Iepriekš bija paredzēts, ka “Apple” darbinieki hibrīda režīmā varēs strādāt no 1. februāra, taču šobrīd šī iecere ir stipri apšaubāma. Arī “Apple” veikaliem neklājas labāk. Nedēļas sākumā uzņēmums ASV slēdza trīs tirdzniecības vietas.

    Katrs ar šīm problēmām cīnās kā māk. Piemēram, “Google” paziņojusi, ka darbinieki, kuri nebūs vakcinējušies vai iesnieguši pamatojumu potes nesaņemšanai, tiks atlaisti no darba.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma