Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” kārtējo reizi pārceļ klātienes darba atsākšanu

    Jaunākie raksti

    Tā kā pandēmija spītīgi negrib atkāpties, daudzi uzņēmumi, tostarp lielie, atliek un atliek darbinieku atgriešanos birojos. Piemēram, “Apple” šī gada laikā vairākkārt savus darbiniekus informējis par plāniem atgriezties ofisos, tomēr tie tā arī netika realizēti. Tims Kuks nesen paziņojis, ka atgriešanās birojos pārcelta no nākamā gada janvāra uz februārī.

    “Apple” darbinieki birojos drīkstēs atgriezties sākot no 1. februāra. Paredzēts, ka sākotnēji klātienē būs jāstrādā vienu līdz divas dienas nedēļā. Savukārt, ja viss notiks pēc plāna un neradīsies Covid-19 uzliesmojumi, martā obligāti trīs dienas nedēļā būs jāstrādā no biroja.

    Reklāma

    Atsākot darbu klātienē, “Apple” paralēli īstenos jaunu hibrīdrežīma izmēģinājuma programmu, kuras ietvaros darbinieki četras nedēļas gadā varēs strādāt attālināti. Iepriekš vēl pirms Covid-19 šāda iespēja bija pieejama divas nedēļas gadā. “Apple” norāda, ka papildu divas nedēļas attālinātā režīmā darbiniekiem dos iespēju vairāk ceļot, būt kopā ar tuviniekiem un vienkārši izkāpt no ikdienas rutīnas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma