Web Analytics
More
    Reklāma

    Covid-19 dēļ “Apple” krietni atliek atgriešanos birojos

    Jaunākie raksti

    Pirms mēneša rakstījām, ka “Apple” pandēmijas dēļ apsver turpināt pilnībā attālinātu darba režīmu līdz oktobrim. Taču, ņemot vērā mērķtiecīgo Covid-19 skaita pieaugumu un ar to saistītos riskus, kompānija izlēmusi, ka darbinieki strādās attālināti līdz pat 2022. gada sākumam.

    Ar šiem plāniem “Apple” savus darbiniekus informēja 19. augustā, apstiprinot, ka sakarā ar Covid-19 skaita pieaugumu ASV un citviet, atgriešanās birojos pārcelta no oktobra uz 2022. gada janvāri. Ziņojumā arī norādīts, ka uzņēmums mēnesi pirms tam informēs, vai klātienes darbs būs iespējams.

    Jāatgādina, ka kopš Covid-19 pirmā uzliesmojuma pērn martā “Apple” pilnībā pārgāja uz attālināta darba režīmu. Līdz šim tikai daži uzņēmuma darbinieki strādājuši no birojiem, kuri atrodas visā pasaulē. Palielinoties vakcinācijas aptverei ASV, “Apple” CEO Tims Kuks jūnijā paziņoja, ka darbiniekiem septembrī būs jāatgriežas birojos. Covid-19 gadījumu skaitam lēnām kāpjot, klātienes darbs tika atlikts līdz oktobrim un tagad – līdz 2022. gadam.

    Jāpiezīmē, ka Tims Kuks šī gada sākumā arī paziņoja, ka “Apple” praktizēs hibrīda modeli, kas nozīmē, ka darbinieki trīs reizes nedēļā strādās no biroja. Savukārt paši darbinieki ar šādu lēmumu nav bijuši mierā un paziņoja, ka vēlas pilnībā strādāt no mājām. Taču uzņēmums apgalvo, ka klātienes darbs ir nozīmīgs “Apple” kultūrai, līdz ar to pilnībā attālināta strādāšana nav iespējama.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma