Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota gatavo jaunās paaudzes “Prius”

    Jaunākie raksti

    Toyota pēdējo gadu laikā savu hibrīdsistēmu ieviesusi visā modeļu līnijā, tāpēc tagad kā hibrīdu varam nopirkt gandrīz jebkuru Toyota modeli, sākot ar mazo “Yaris”, beidzot ar lielākajiem “RAV4” vai “Highlander”. Šāda hibrīdtehnoloģijas izplešanās Toyota modeļos likumsakarīgi varētu novest pie “Prius” ražošanas pārtraukšanas. Iepriekš izskanējušas runas, ka šā brīža “Prius” vairs nesekos pēctecis un ražošana tiks pārtraukta, taču jaunākās ziņas liecina, ka tā tomēr nebūs.

    Toyota pārstāvis britu medijam Autocar atklājis, ka “Prius” ir sava loma Toyota modeļu saimē un tas vienmēr būs pirmais, kas saņems jaunākās tehnoloģijas. Šādi izteikumi liecina, ka autoražotājs tomēr gatavo jaunās paaudzes versijam savam pirmajam hibrīdmodelim.

    Reklāma

    Prognozes liecina, ka hibrīdtehnoloģijas šajā desmitgadē joprojām būs populāras gan Eiropā, gan citviet pasaulē. Tas uzņēmuma vadītājiem ir gana interesanti, jo tas ļaus pārdot vairāk mašīnu un pelnīt naudu, neskatoties uz to, ka lielākā daļa Toyota populāro modeļu ir aprīkoti ar tieši tādu pašu sistēmu. Pagaidām gan ir pāragri prognozēt, ko tieši varam sagaidīt no jaunā “Prius”, ja tas tiešām tiks līdz ražošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma