Web Analytics
More
    Reklāma

    Nikkei: Apple nācies apturēt iPhone ražošanu

    Jaunākie raksti

    Lai arī iepriekš tika runāts, ka Apple ir veicis visus priekšdarbus, lai nenāktos saskarties ar ražošanas problēmām, tomēr pat šis tehnoloģiju gigants nav pasargāts no pandēmijas radītajām likstām. Tiek ziņots, ka Apple uz vairākām dienām nācies apturēt iPhone ražošanas līnijas, jo neesot pieejamas dažas detaļas.

    Nikkei skaidro, ka iPhone ražošana šajā laikā parasti ir vissaspringtākā, jo viedtālruņi izziņoti salīdzinoši nesen un nāk virsū laiks, kad visi vēlas iPhone palikt zem eglītes. Šogad iPhone ražotāji nevis strādā virsstundas, bet gan atpūšas.

    Reklāma

    Apple jau oktobrī pielāgoja iPhone 13 ražošanas apjomus un pasūtījumus, pēcāk novembrī Apple nācās ziedot daļu no iPad ražošanas apjomiem, lai nodrošinātu iPhone 13 sērijas ražošanu. Sākotnēji iPhone ražošana vēl 2021. gadā tika lēsta ap 95 miljoniem vienību, bet nu ir skaidrs, ka Apple diez vai pārkāps 83 līdz 85 miljonu saražotu iPhone slieksni. Vienlaikus zināms, ka uzņēmums spējis saražot tikai pusi no plānotā iPad planšetdatoru apjoma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Deniss
    09.12.2021 13:04

    Ražotu savus jaunos Iphonu ne katru gadu, piem reiz 3 gados. Varbūt arī visi dzīvotu “zaļākā pasaulē” un CO2 nebūtu drauds. Tas protams ir attiecinams visiem ražotājiem. Bet ko es… eh… tikai iedomājos.

    Eggy Mega
    09.12.2021 14:17
    Reply to  Deniss

    Patērētāju sabiedrībā Tu paud naidīgas domas. 😉

    wils
    10.12.2021 13:21
    Reply to  Deniss

    Xiaomi/Redmi/POCO iesmej par ābolu ar savu spainīti jaunu “modeļu” ik mēnesi…

    Reklāma