Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izdevies izvairīties no globālajām procesoru piegāžu problēmām

    Jaunākie raksti

    Apple varētu būt viens no retajiem viedierīču ražotājiem, kam izdevies izvairīties no procesoru ražošanas apjomu problēmām un attiecīgi no to nepieejamības. Citi ražotāji, to skaitā Samsung un OnePlus, samazina ražošanas apjomus vai pat pavisam atceļ modeļu iznākšanu, jo vienkārši nav iespējams tikt pie procesoru iegādes.

    Wave7 Research norāda, ka Apple iPhone varētu būt vienīgais lielais viedtālruņu ražotājs, kuram nedraud procesoru piegāžu izsīkšana, jo Apple jau pamatīgu laiku atpakaļ noslēdzis nepieciešamos piegāžu līgumus par noteiktiem procesoru apjomiem. Apple arī visā šajā haosā spēj pāriet uz pašu dizaina M1 procesoriem datoros, kā arī, visticamāk, neaizkavēsies šajā rudenī izziņojamo iPhone modeļu piegādes.

    Reklāma

    Procesoru pieejamības apjomi varētu arī ļaut Apple ar esošajiem un tuvas nākotnes iPhone atkal pārspēt kādu rekordu, jo Android viedtālruņi vienkārši nebūs nopērkami tādos apjomos, kas varētu uzlabot vai vismaz saglabāt esošo tirgus sadalījumu.

    Wave7 uzskata, ka Samsung flagmaņiem briesmas nedraud, bet procesoru pieejamības problēmas ietekmēs vidējās un budžeta klases modeļu pārdošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    27.08.2021 18:00

    Nu nezinu kā ar telefoniem, bet savus AirTagus gaidīju 3 mēnešus.

    27.08.2021 18:35
    Reply to  Elektriķis

    Airtag no Tet atnāca 1-2 dienas pēc izlaišanas, no kurienes Tu pasūtīji?

    Elektriķis
    27.08.2021 18:41

    No Capital, bet sūtīju 4 paku, tā esot tā deficītā.

    Reklāma