Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādījušās baumas par Razer mobilo spēļu ierīci, kuru darbinās Android

    Jaunākie raksti

    Tā kā mobilo precosoru jaudas sāk pieaugt, tas paver ceļu spēlēt jaudīgākās mūsdienu spēles mazākās ierīcēs, ne tikai spēļu konsoles. Līdz ar to jau parādījušās baumas par jaunu mobilo spēļu ierīci, ko veidos Razer kopā ar Qualcomm.

    Pavisam nesen Qualcomm izziņoja jaunas paaudzes mobilos procesorus Snapdragon 8 Gen 1, kā arī uzņēmums strādā tieši pie spēlēm paredzēta procesora G3x. Lai attīsītu tieši šo komponenti un nozari, tikusi noslēgta sadarbība ar Razer, veidojot jaunu maza izmēra spēļu konsoli ar iebūvētu ekrānu.

    Reklāma

    Speciālā izstrādātāju ierīce varētu būt aprīkota ar 120Hz OLED ekrānu, 6000mAh ietilpības bateriju, 5G atbalstu un dažādām vibrācijām, ko sajūtam spēļu konsoļu pultīs. Spēļu ierīce būs aprīkota pat ar priekšējo un aizmugurējo kameru. Pagaidām informācija liecina, ka šī pirmā Razer un Qualcomm mobilā spēļu konsole būs paredzēta tieši spēļu straumēšanas servisiem Xbox Game Pass, PlayStation Remote Play un Steam Link. Tā kā tās darbību nodrošinātu Android operētājsistēma, tad vēl papildu būtu pieejamas šīs platformas spēles, bet nākotnē varētu palaist vecāku konsoļu spēles, piemēram, PlayStation 2.

    Šī ierīce gan nav plānota kā masu produkts, bet vairāk paredzēta tieši izstrādes un testēšanas vajadzībām, norādot uz nākotnes plāniem, lai radītu jaudīgas un maza izmēra spēļu konsoles. Kaut kas līdzīgs Nintendo Switch.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma