Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņotas jaunā Dacia Jogger cenas Latvijā

    Jaunākie raksti

    Jaunā Dacia Jogger pie dīleriem Latvijā ieradīsies nākamā gada pavasarī, bet jau izziņotas jaunā modeļa cenas. Piecvietīgajai Dacia Jogger versijai cena būs, sākot no 13 890 eiro, savukārt 7–vietīgajai versijai – no 14 590 eiro.

    Klienti var izvēlēties vienu no divām Dacia Jogger dzinēju versijām – TCe 110 benzīna dzinēju vai divu degvielu TCe 100 LPG dzinēju.  Sākot ar 2023. gadu, būs pieejama arī hibrīda versija.

    Reklāma

    Jaunais Jogger tiek pozicionēts kā ceļojumu biedrs ģimenēm, kuras vēlas izrauties no ikdienas un kopā pavadīt laiku svaigā gaisā. Pēc ražotāja vārdiem, šī automašīna apvieno sevī universāļa garumu, minivena plašumu un apvidus auto cienīgu veiktspēju bezceļos. Atkarībā no versijas, Jogger iespējams sasēsties pat septiņiem pieaugušajiem. Auto piedāvā vairāk nekā 60 interjera dizaina variantus.

    Pateicoties 4,55 m garajai virsbūvei un 2,90 m garenbāzei, Dacia Jogger piedāvā visietilpīgāko salonu segmentā. Salona aizmugurē ir izvietots trīsvietīgs saliekamais dīvāns, otrajā rindā, un divi atsevišķi saliekami sēdekļi (trešajā rindā). Dacia Jogger maksimālā ietilpība (ar nolocītiem aizmugurējiem sēdekļiem) ir 1819 litri. Ražotājs sola, ka arī aizmugurē būs daudz vietas kājām, kas braukšanu aizmugurē padarīs tikpat ērtu kā priekšā.

    Atkarībā no versijas, Dacia Jogger var tikt aprīkots ar modulāriem jumta reliņiem, kurus var pārveidot par šķērsstieņiem tikai ar dažiem uzgriežņu atslēgas pagriezieniem. Specifiskiem braucieniem un ceļojumiem reliņus var pārveidot par jumta bagāžnieku ar kravnesību līdz 80 kg (velosipēdiem, slēpēm, jumta kastei u.c.).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Muah
    06.12.2021 09:53

    Dīvaina cenu lapa. Ir dažādas komplektācijas, bet to izskaidrojuma nav.

    Reklāma