Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel skaļi sapņo par atgriešanos Apple datoros

    Jaunākie raksti

    Intel vadītājs Pat Gelsinger skaļi atzinis, ka uzņēmums nav atmetis cerības atgriezties Apple klēpjdatoros un galddatoros. Kā to panākt? Izveidojot labākus procesorus par Apple. Bet kur tad Intel ar šo fantastisko ideju bija pēdējos piecus gadus, kuru laikā tika piedāvāt tikai 14 nm procesori ar klāt pieliktiem plusiņiem katru gadu?

    Vēl 2020. gada jūnijā Apple paziņoja, ka Mac datori atvadās no Intel procesoriem, turpmāk Apple izmantos savus M procesorus. Jau šobrīd M1 procesors darbina MacBook Air, 13 collu MacBook Pro, Mac mini un arī iMac. Arī vakar izziņotie jaunie MacBook Pro datori darbosies ar jaunajiem M1 Pro un M1 Max procesoriem.

    Turklāt pats lētākais pieejamais MacBook Air ar M1 procesoru dažādos uzdevumos pārspēju pašu dārgāko 16 collu MacBook Pro ar Intel procesoru. MacBook Air maksā trīs reizes mazāk par dārgāko 16 collu MacBook Pro.

    Intel vēl arvien piegādā procesorus 27 collu iMac un Mac Pro, bet tiek gaidīts, ka arī šajos modeļos redzēsim Apple M sērijas procesorus jau tuvākā pusgada vai gada laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma