Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks iepazīstinājis ar jaunu “Tesla” produktu – pārcenotu svilpi “Tesla Cybertruck” formā

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka paralēli jauniem auto “Tesla” izvēršas citās produktu kategorijās, piedāvājot kvēlākajiem faniem arī sava veida joku lietas, ko parasti izpērk rekordīsā laikā. Piemēram, pērn aprīlī uzņēmums izlaida savu tekilu, iepildītu zibens formas pudelē, savukārt pērn jūlijā nāca klajā ar sporta šortiem. Īlons Masks nupat aicinājis sekotājus “Twitter” papildināt savu kolekciju ar jaunu produktu – 50 ASV dolāru vērtu svilpi “Cyberwhistle“, kas izskatās kā mini versija “Tesla Cybertruck” auto.

    “Cyberwhistle”, kas izgatavota no nerūsējošā tērauda, “Tesla” dēvē par “premium” produktu, un kāds kaislīgs fans pavisam noteikti šo varēja pievienot savai īpašo lietu kolekcijai, lepni uzkārt kaklā un “pazīmēties” citiem.

    Mazliet vēlāk Masks dalījās ar visai izaicinošu tvītu, mudinot sekotājus naudu lieki netērēt, iegādājoties “muļķīgo”, 19 dolāru vērto “Apple” ekrāna tīrāmo lupatiņu, bet tās vietā labāk ieķert “Tesla” īpašo “Cyberwhistle”. Izskatās, ka cilvēki šim padomam tiešām sekojuši, jo pāris stundas pēc Maska tvīta svilpe bija izpārdota. Šobrīd jau tālākpārdevēji ņēmuši lietas savās rokās, vietnē “eBay” šo svilpi tirgojot pat par 1000 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    02.12.2021 13:46

    Un kas tur tāds? $50 nav nekāda lielā nauda, citi mēnesī nopīpē vairāk, kamēr šī vismaz ir stila lieta.

    davix
    02.12.2021 15:30
    Reply to  Andris

    Vai tiešām stila priekšmets? Varbūt tomēr pārticības un intelekta kompensējošas vēlmes ikona?

    Ja tas ar ko savu paziņu lokā vari padižoties ir – svilpīte, tad tas daudz ko izsaka par pašu cilvēku un viņa draugu loku :)

    Kaspars Baradach
    02.12.2021 23:51
    Reply to  davix

    Samērā muļķigi argumenti. Cilvēki maksā tūkstošus par pastmarkām, monētām, un citiem niekiem. 50 naudas par stilīgu svilpi kuru pat var lietot, nebūt nav trakākais pirkums

    Benzins
    08.12.2021 15:44
    Reply to  davix

    Ja tu nopērc auto pa 100k+, tad domāju, ka 50usd sviple ko piemest klāt lai stāv plauktiņā nav tik traki :D Fanbojiem gnjau rociņas trīc lai var dabūt šo.

    hmmm :)
    08.12.2021 14:53

    Intresanti tagad visi ies pa ielu svilpodami ? :D

    Reklāma