Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify testē TikTok stila video izmantošanu lietotnē

    Jaunākie raksti

    Pēdējo divu nedēļu laikā mūzikas straumēšanas platforma Spotify ir bijusi visai daudzos ziņu virsrakstos gan saistībā ar dziesmu atskaņošanas secību albumos, gan Car View funkcionalitātes slēgšanu. Tagad serviss strādā pie TikTok stila video izmantošanas jaunas mūzikas atklāšanā.

    Spotify savā Apple iOS Beta lietotnē testē jaunu sadaļu Discover, kura būs balstīta uz īsiem video, kuros izpildītājiem ir iespēja ar saviem darbiem uzrunāt potenciālos klausītājus. Tie būs videoklipi, kuri automātiski atskaņosies, tādā veidā lietotājs varēs ne tikai klausīties dziesmu, bet redzēt arī vizuālo noformējumu. Pats serviss pagaidām neatklāj vairāk detaļu par jauno funkcionalitāti un pielietojumu, tomēr norāda uz to, ka viņi nepārtraukti strādā pie veidiem, kā uzlabot lietotāju pieredzi.

    Reklāma

    Straumēšanas serviss jau iepriekš ir pamanījies iegūt citu lietotņu labākās īpašības. Piemēram, pagājušajā gadā tika izveidota video stāstiņu funkcija, kas ļāva mūziķiem personīgāk uzrunāt savus fanus, līdzīgi kā to savulaik iesāka Snapchat. Izskatās, ka jaunā Discover sadaļa ir balstīta uz Spotify Canvas funkcionalitāti, kas ļauj mūziķiem atskaņot video kopā ar izpildīto mūziku. Varam tikai novērtēt, kādu ietekme vien pāris pēdējo mēnešu laikā ir sniedzis TikTok tieši video satura izmantošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma