Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW M divīzija 50 gadu jubileju atzīmēs ar vēsturisku logo, klasiskām krāsām un jauniem auto

    Jaunākie raksti

    BMW M divīzija nākamgad svinēs savu 50 gadu jubileju un kas gan būtu tik apaļas jubilejas svinības bez pārseigumiem?! BMW atjaunojis vienu no vēsturiskajiem M logo, kā arī jaunās mašīnas tiks piedāvātas ar leģendārām M krāsām.

    Svinīgais datums ir 24. maijs un BMW paziņojis, ka M mašīnu pircēji savām mašīnām var izvēlēties lietot šā brīža aktuālo auto logo, vai arī izmantot vēsturisko “BMW Motorsport” logo. Ražotājs norāda, ka tas ir unikāls piedāvājums visa zīmola vēsturē un uz mašīnām to varēsim ieraudzīt sākot no nākamā gada pavasara.

    Reklāma

    Šis vēsturiskais logo atklātībā pirmoreiz nonāca 1973. gadā, kad tobrīd pilnīgā zaļā BMW sporta divīzija iesaistījās autosacīkstēs. Tāpat pircēji savām mašīnām var izvēlēties “vēsturiski nozīmīgas” krāsas no M kataloga. Piedāvājumā ir ap 50 dažādām krāsām un šis prieks noteiki nebūs lēts, taču cenas pagaidām nav nosauktas.

    Protams, tie nebūt nebūs vienīgi jaunumi 2022. gadā – nākamgad tiek gaidīts M3 Touring, jaunā M2 Coupe un īpašs M4 Coupe modelis, kas, visticamāk, būs īpaši traka “CS” versija. Tāpat ražošanā tiek gaidīts pirmais elektriskais M auto.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma