Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” maksas podkāstu abonēšanas pakalpojums būs pieejams jau 34 valstīs, arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” nācis klajā ar ziņu, ka maksas raidierakstu jeb podkāstu abonēšanas pakalpojumu izvērš ārpus ASV – drīzumā tas būs pieejams vismaz 33 jaunos tirgos visā pasaulē. Tā kā šī iespēja tiek piedāvāta plašāk, lietotāji pagaidām var necerēt uz kādām jaunām funkcijām tajā.

    Līdz ar ASV “Spotify” maksas raidierakstu abonēšanas pakalpojums drīz būs pieejams arī: Austrālijā, Jaunzēlandē, Honkongā, Singapūrā, Beļģijā, Bulgārijā, Kiprā, Čehijā, Dānijā, Igaunijā, Somijā, Grieķijā, Īrijā, Itālijā, Latvijā, Lietuvā, Luksemburgā, Maltā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Rumānijā, Slovākijā, Slovēnijā, Spānijā, Zviedrijā, Šveicē un Lielbritānijā. Principā liela daļa Eiropas iedzīvotāju to varēs izmantot. Savukārt novembra beigās šīm valstīm pievienosies Kanāda, Vācija, Austrija un Francija.

    Reklāma

    Jāpiebilst, ka maksas podkāstu abonēšanas pakalpojumu testa versijā “Spotify” palaida gada sākumā, piedāvājot to atsevišķiem lietotājiem. Augustā to sāka piedāvāt ASV lietotājiem. Pēc vairāk nekā diviem mēnešiem tas beidzot nonāks arī līdz mums.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma