Web Analytics
More
    Reklāma

    Japānas tosteru ražotājs Balmuda izlaiž savu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Balmuda ir krietni labāk pazīstams ar savu augstas klases sadzīves tehnikas piedāvājumu, ko visvairāk izmanto virtuvē, piemēram, ar tvaiku darbināms tosteris. Taču tagad uzņēmums prezentējis savu pirmo viedtālruni, kas ir visai dārgs un maza izmēra.

    Jaunais Balmuda tālrunis tiešām būs salīdzinoši mazs mūsdienu standartiem, jo tas būs aprīkots vien ar 4,9 collu displeju. Piemēram, iPhone 13 mini diagonāle ir 5,4 collas. Līdz ar to Balmuda veikums tiešām ir ļoti mazs, salīdzinot ar konkurentiem, kas arī ir tā lieta, kas to padara tik īpašu. Pārējā specifikācija ir diezgan okay. Viedtālrunis būs aprīkots ar Snapdragon 765 procesoru, 6GB operatīvo atmiņu un 128GB iebūvēto atmiņu.

    Reklāma

    Tāpat tam būs 5G savienojums, Bluetooth 5.2 un NFC. Aizmugurējā kamera būs viena un tās izšķirtspēja 48MP, bet priekšā atradīsies 8MP kamera. Balmuda tālrunis būs aprīkots ar USB-C ligzdu un 2500mAh ietilpības akumulatoru, kas atbalstīs bezvadu uzlādi. Ierīci darbinās Android 11 operētājsistēma.

    Tiesa, dizainiskā ziņā šis izskatās pēc ļoti novecojuša modeļa, jo, kā izteikušies citi tehnoloģiju mediji, tas atgādina HTC One X modeli, bet man pašam vairāk asociācija rodas ar Samsung Galaxy S3. Tomēr vispārsteidzošākais būs telefona cena, jo kaut arī tam tiešām ir salīdzinoši laba specifikācija, telefona cena būs aptuveni 914 USD, un tā ir augsta.

    Iespējams, ka to nosaka miniatūrais izmērs, jo šādas kategorijas telefonu vairs nav daudz, tomēr novecojušais dizains diezin vai rada vēlmi tērēt tik daudz naudas. Visticamāk, ka Balmuda telefons tā arī būs pieejams tikai Japānā, bet par to varēs spriest vēlāk. Iepriekšpārdošana sāksies jau no 17. novembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Xxx
    18.11.2021 12:16

    Ekrana izmers 5″ ari ir precizi tads, lai iekarta erti iederetos roka/kabata. Perku tikai sada izmera telefonus

    PAV
    19.11.2021 07:09

    Visumā labi, tikai nesapratu, kur tostermaizi ielikt?

    geksis
    19.11.2021 11:01
    Reply to  PAV

    Kā kur?
    paņēmu foliju, un uztaisi reflektoru. novieto tostermaizi starp telefonu un reflektoru tā lai maize būtu fokusa punktā. piezvani kādam, ideālā variantā ja tu atrodies 5G zonā.
    Vienīgais jautājums varētu rasties, kāpēc folija nav iekļauta komplektācijā, bet tiem, kas pārliecināti, ka šādi izdosies uztaisīt tostermaizi, nevajadzētu ar šo būt problēmām – nāksies ziedot vienu cepurīti.

    digitalk
    19.11.2021 11:12
    Reply to  geksis

    saprotu, ka tu ironizē, bet loģiskā prāta daļa saka, ka jaudas nepietiks :)

    Aigars Axx
    20.11.2021 19:43
    Reply to  digitalk

    Ja 2,5Ah iztērēs pāris minūšu laikā, vienai maizītei vajadzētu pietikt! ;-)

    Oskars
    19.11.2021 21:45

    Shis jau vairak atgadina Palm Pre otro paaudzi.

    Reklāma