Web Analytics
More
    Reklāma

    Islandieši parodē Marka Zakerberga vīziju par metaversu (video)

    Jaunākie raksti

    Nesen publicējām apkopojošu rakstu par to, kas ir metaverss un kā tas mainīs mūsu interneta izmantošanas pieredzi. Rakstā bieži parādījās “Meta” (agrāk “Facebook”) vadītāja Marka Zakerberga vārds, jo viņš ir īpaši aizrāvies ar to un viņam ir sava, diezgan skaidra vīzija, kā metaversam vajadzētu izskatīties. Tikmēr islandiešiem, šķiet, iepaticies Zakerberga stāstījums par metaversu un viņi nolēma to parodēt.

    “Youtube” atrodamais video “Introducing the Icelandverse“, ko ievietojis “Inspired by Iceland”, ir parodija par Marka Zakerberga vīziju par metaversu. Tas ieguvis diezgan lielu popularitāti, un šī raksta tapšanas brīdī to noskatījušies 1,14 miljoni lietotāju.

    Reklāma

    Šajā video runātājs, kurš līdzinās Markam Zakerbergam, stāsta par Islandeversu, kas daudzējādā ziņā esot krietni labāks par metaversu. Tā ir tāda forša pasaule, kur mēs varam doties jau tūlīt, iztiekot bez “dīvainām izdarībām”, ieskaitot “muļķīgu virtuālo briļļu nesāšanu”. Tur viss ir reāls, ieskaitot ūdenskritumus, smiltis, cilvēkus utt. Turklāt Islandeversam ir arī savs logo Islandes kontūras veidolā. Doma tāda – priekš kam vajadzīgs tāds metaverss, ja mums jau ir foršs, dzīvs, īsts Islandeverss (vai arī tikpat labi kādas citas valsts “-verss”)?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PAV
    19.11.2021 07:06

    Malači. Ātri noreaģēja. Taisa interesantu reklāmu savai valstij.

    Reklāma