Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei plānojot licencēšanas shēmu ASV sankciju apiešanai

    Jaunākie raksti

    Huawei viedtālruņu bizness pamatīgi cietis no ASV uzliktajām sankcijām, kas Huawei liedz izmantot ASV radītās tehnoloģijas un servisus. No viedtālruņu ražotāju topa trijnieka Huawei jau sen ir izkritis un pavisam nesen ziņojām, ka Huawei gaida vēl smagāki laiki.

    Neoficiāla informācija norāda uz Huawei plāniem veidot licencēšanas shēmu, kas ļautu apiet ASV sankcijas. Huawei plānojot licences izsniegt China Postal and Telecommunications Appliances Co., kas ir Ķīnas kontrolēts uzņēmums. Jau šobrīd China Postal and Telecommunications Appliances Co. apakšuzņēmums Xnova pārdodot Huawei Nova viedierīces.

    Reklāma

    Huawei un China Postal and Telecommunications Appliances Co. pārrunas par Huawei viedtālruņu licencēšanu vēl neesot noslēgušās, bet tiek uzskatīt, ka šī ir labākā Huawei iespēja atgūt pieeju Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., Google Android servisiem un Qualcomm 5G tehnoloģijām.

    Baumas arī norāda, ka Huawei inženieri jau esot sākuši pārveidot viedierīču dizainu Qualcomm un MediaTek procesoru izmantošanai. Huawei plānojot ar licencēšanas palīdzību pārdot 30 miljonus viedtālruņu 2022. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.11.2021 11:25

    Lai pārvācas uz Kanādu. Tur arī ķīniešu imigrantu ir papilnam.

    Reklāma