Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi 11. novembrī pusstundas laikā pārdevis 2 miljonus viedpulksteņu

    Jaunākie raksti

    Kamēr mēs 11. novembrī godinājām savus karavīrus un atzīmējām Lāčplēša dienu, tikmēr pasaulē šajā datumā notiek “Singles Day” atlaides, kuras varēja novērot arī Latvijas tirgū. Xiaomi apgalvo, ka šajā dienā nieka 30 minūšu laikā tikuši pārdoti 2 miljoni viedpulksteņu, izceļot veiksmīgu atlaižu dienu uzņēmumam.

    Sabiedrībā zināms un dzirdams, ka Xiaomi piedāvātās viedās aproces un viedpulksteņi ir ļoti populāri, jo to cena un funkcionalitāte ir attiecīgajā līmenī un konkurētspējīga. Pavisam nesen tika prezentāts Xiaomi Mi Band 6 aproces modelis ar NFC iespēju, kā arī Redmi Watch 2, kas līdzīnās Apple Watch. Tāpat 11. novembra atlaižu maratonā Xiaomi esot izdevies pārdot savu Mi 11 sērijas viedtālruni 2,35 miljardu dolāru apmērā vien, tādējādi nodrošinot šī viedtālruņa pārdošanas apjomus 2021. gadā 3 miljardu apmērā, kas ir visai iespaidīgi. Tie ir 78% no pārdošanas apjoma vienā dienā.

    Reklāma

    Iespaidīgie pārdošanas apjomi sasniegti tieši Ķīnā, izmantojot populāros interneta veikalus Tmall un JD, norādot uz to, ka trešo pušu tirdzniecības vietās pārdošana tiešām norit labāk kā savos resursos. Tāpat pietiekami liels pieprasījums bijis pēc Mi Mix Fold un Mi Mix 4, kas nosauktajās lapās ir pārdotākās salokāmās ierīces. Šie pārdošanas apjomi ir trīs reizes lielāki, ja salīdzina ar 2020. gada “Singles Day” atlaižu dienu. Varam novērēt, cik gan populārs un liels spēlēts viedierīču tirgū Ķīnā ir vietējais Xiaomi. Arī Latvijā pandēmijas laikā atvēries uzņēmuma oficiālais veikals tirdzniecības centrā “Akropole”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    15.11.2021 17:39

    Eksperti saka ka pulsometri uz optiku ir … ne pārāk labi. Pārākl liela kļuda esot pulsam.
    Profesionāli sportisti nēsā elestīgās jostas pie krūtim. Tām ir EKG precizitāte.

    digitalk
    15.11.2021 18:52
    Reply to  hmmm :)

    tomēr ar to pietiek kontrolei, ja nedēļā reizi-divas piestaigā paskraidīt uz skriešanas trenažiera. kā amatieru instruments tīri sakarīgs, ja apzinies kļūdas procentu. vēlams gan arī siksniņu pievilkt ciešāk un uzlikt uz rokas pagrieztu par 180 grādiem (delnas pusē). pazīstams mediķis teica, ka esot ticams rezultāts, ja salīdzina ar medicīniski sertificētiem aparātiem lite versijā (tos, kuri jāliek uz apakšdelma pie plaukstas).

    Last edited 2 years ago by digitalk
    hmmm :)
    17.11.2021 11:48
    Reply to  digitalk

    Ar elestīgu krūšu siksniņu var nopirkt spora pulksteni pa 30 Euro. Būs EKG precizitāte. Bet nebūs krasains displejs, nebūs savienojums ar telefonu, nebūs ļoti foršs dizains. Dizians ‘bus tāds košs uz operu droši nevajadzētu iet. Bet toties darbojas no baterijas neladejamas, kuru janomaina kaut kur reizi gadā. Nekāda ladēšana.
    Te ir arī runa par to kas skaitās “moderni”.

    digitalk
    17.11.2021 12:03
    Reply to  hmmm :)

    problēma ir ar krūšu devēja (sensora) nēsāšanu ikdienā. aproce wins!

    hmmm :)
    17.11.2021 11:53
    Reply to  hmmm :)

    Nedaudz komentāri par sekošanu pulsam līdzi kas un kā un ar ko labāk…
    “Kā labāk dzīvot” raidijumā
    https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/ka-labak-dziivot/sportojam-ara-ari-dregnas-un-mitras-rudens-dienas.a150597/

    Reklāma