Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify beidzot piedāvās iespēju nobloķēt citus sekotājus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas lietotne Spotify noteikti nav pirmā digitālā vieta, kurā es iedomātos nobloķēt kādu citu lietotāju un savu sekotāju, tomēr serviss oficiāli paziņojis par šādas iespējas nodrošināšanu katram lietotājam.

    Pirms tam šo bija iespējams realizēt vienīgi caur klientu servisu, bet ne pašam gala lietotājam, kā mēs to varam realizēt citās lietotnēs. Tagad to varēs izdarīt gan no lietotnes, gan no datorā pieejamās Spotify programmas. Lietotāji jau ilgāku laiku bija vēlējušies šādu iespēju, un pirms trim gadiem, 2018. gadā, sāka parādīties informāciju, ka šāda funkcionalitāte būs pieejama. Tomēr tas netika realizēts tik ātri. 2019. gadā parādījās iespēja nobloķēt noteiktus izpilldītājus, lai tie nerādītos meklētāja, bet vēl pēc diviem gadiem, 2021. gadā, beidzot katram no mums ir iespēja nobloķēt citu lietotāju. Tie nevarēs piekļūt mūsu mūzikas atskaņošanas sarakstiem, klausītajām dziesmām, kā arī nerādīsies savu sekotāju aktivitāšu joslā.

    Reklāma

    Bloķēšana būs pavisam vienkārša, un pirmais solis būs noteiktā lietotāja profila atvēršana. Pēc tam jānospiež daudzpunkti (…), un tad arī parādīsies iespēja “Block”. Pavisam vienkārši un saprotami. Tāpat ir saglabāta iespēja atgriezt šo soli ar “Unblock” pogu, tā kā šis nebūs neatgriezeniski un mūžīgi. Jaunā iespēja pie visiem lietotājiem nonāks šīs nedēļas laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma