Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais Ņujorkas mērs vēlas padarīt šo pilsētu par kriptovalūtu nozares centru

    Jaunākie raksti

    Sekojot globālajām norēķinu tendencēm, pasaules valstis arvien lielāku uzmanību pievērš kriptovalūtām. Dažas to padarījušas pat par oficiālu maksājumu līdzekli. Arī tāda metropole kā Ņujorka pamazām iet šajā virzienā, vismaz topošais mērs tā vēlas. Ēriks Adamss (Eric Adams), kurš no janvāra sāks pildīt Ņujorkas mēra pienākumus, paziņojis, ka vēlas Ņujorku padarīt par kriptovalūtas nozares centru.

    Savu nostāju pret kriptovalūtām Adamss paudis sociālajos tīklos. Viņš paziņojis, ka pirmos trīs mēnešus savu algu vēlas saņemt bitkoinos, šādi paužot atbalstu šai kriptovalūtai. Taču ar to Adamss riskē nonākt opozīcijā, ja Ņujorkas ģenerālprokurore Letīcija Džeimsa uzvarēs Ņujorkas gubernatora vēlēšanās. Viņa neatbalsta kriptovalūtas un nesen uzsāka represijas pret nereģistrētiem kriptovalūtas uzņēmumiem.

    Reklāma

    Šķiet, ka jaunais Ņujorkas mērs ar savu nostāju iepriecinājis Maiami mēru Frensisu Suaresu (Francis Suarez), kurš “Twitter” paziņoja, ka pēc atkārtotas ievēlēšanas savu pirmo algu vēlas saņemt bitkoinos. Viņš iepriekš izteicies, ka vēlas Maiami padarīt par kriptovalūtu inovāciju centru. Zīmīgi, ka Suaress augustā izveidoja kriptovalūtu “MiamiCoin”, kas saskaņā ar izdevēju “Washington Post” pilsētai nesusi 7 miljonus dolāru papildu ienākumus. Līdzīgi plāni ir arī Adamsam.

    AvotsBBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēteris Buternieks
    07.11.2021 16:41

    Ak, cik skaisti :) To the moon!

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    07.11.2021 22:25

    Nocoiners rekt :D

    Krotow
    11.11.2021 12:38

    – Zimbabve varētu kļūt par nākamo valsti, kur oficiāli varēs norēķināties ar “Bitcoin”.
    – Nākamais Ņujorkas mērs vēlas padarīt šo pilsētu par kriptovalūtu nozares centru.

    Var sākt atskaiti līdz brīdim, kad ASV pasludinās kripto ārpus likuma :D

    Reklāma