Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Pay pieejams arī Citadeles klientiem

    Jaunākie raksti

    Citadeles klientiem turpmāk pieejams vēl viens inovatīvs maksājumu
    risinājums – Google Pay. Citadeles X karšu lietotāji tagad var izmantot Google
    Pay, lai veiktu pirkumus veikalos, kuros tiek pieņemti bezkontakta maksājumi,
    vai maksāt lietotnēs un tīmekļa vietnēs, kur tiek akceptēts Google Pay.

    Google Pay piedāvāšana klientiem ir Citadeles nākamais solis ceļā uz ātrākiem,
    ērtākiem un drošākiem maksājumiem ar viedierīcēm. Tagad visi klienti neatkarīgi no viņu vēlamās ierīces — mobilā tālruņa, viedpulksteņa — var ērti un ātri iepirkties veikalos, tiešsaistē un arī mobilajās lietotnēs.

    Reklāma

    “Citadele bija pirmā banka Latvijā, kas 2018. gadā ieviesa bezkontakta maksājumus ar Android ierīcēm, un tagad Google Pay funkcionalitātes pievienošana vēl vairāk uzlabos lietotāju pieredzi. Tagad visiem Citadeles klientiem – gan Android, gan iOS ierīču lietotājiem – ir pieejami globāli atzīti maksājumu risinājumi. Google Pay maksāšanas metode mūsu klientiem netika ieviesta, lai maksājumu risinājumu būtu skaitliski vairāk, bet gan ar mērķi nodrošināt, ka katrs klients var rīkoties ar savu naudu sev ērtākajā veidā – gan veikalos, gan tiešsaistē," skaidro “Citadele” karšu un norēķinu operāciju daļas vadītājs Andris Lazdiņš.

    Jaunais risinājums ļauj klientiem līdz 50 eiro maksāt bez viedtālruņa atbloķēšanas.
    Veicot lielākus pirkumus, līdzīgi kā maksājumu kartēm, būs jāievada PIN kods. Tāpat nav nepieciešams atvērt bankas lietotni, lai aktivizētu mobilos maksājumus.
    Klientam tikai jāpamodina tālrunis un jāpietuvina tas POS terminālim.

    Turklāt Google Pay nodrošina ātru un drošu iepirkšanos tiešsaistē, saglabājot klientu norēķinu informāciju, tā ietaupot laiku, kas tiek pavadīts ievadot karšu datus. Google rūpējas, lai klientu dati tiek glabāti šifrētā veidā Google serveros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nnjhh
    05.11.2021 18:42

    welcome to 2015

    rudzu rikas
    06.11.2021 17:07

    Ja nu kas, google pay LV lietotājiem beidzot oficiāli ir pieejams no playstore, bez nekādiem apkārtceļiem. Par to, ka Luminor un Citadele ieveiesa atbalstu – droši vien cerībā, ka tie, kas agrāk lietotoja citas kartes, kur šī iespēja jau bija, atgriezīsies pie bankas. Personīgi es LV kartes lietoju minimāli (ķeksīša pēc), jo nepatīk, ka vietējā banka redz manus ikdienas pirkumus.

    Banka
    06.11.2021 17:44
    Reply to  rudzu rikas

    Domā, bankā kāds sēž un pēta tavus pirkumus?
    Esi apsvēris domu par barteri kā naudas aizstājēju?

    rudzu rikas
    06.11.2021 18:30
    Reply to  Banka

    Nē, tā es nedomāju. Tomēr viss saglabājas db un kaut kādu statistiku gan jau apkopo dēļ saviem mērķiem. Vienalga tas manu nostāju un paradumus nemaina.

    Kursors.lv
    06.11.2021 20:16
    Reply to  rudzu rikas

    Ko tev dod iepriekš pieejams Google Pay, kam vietējo banku kartes iepriekš pievienot nevarēja? Un kāda starpība, kura banka redz tavus pirkumus? Tu domā, ka tas, ka finanšu iestāde atrodas ārpus Latvijas, uzreiz nozīmē, ka viņi neanalizē tavas transakcijas?

    AAA
    06.11.2021 21:06

    Kartes varēja pievienot jau kādu laiku pirms Latvijā parādījās Google Pay aplikācija. Revolut un vēl dažas bankas Latvijā atbalstīja Google Pay, kartes varēja pievienot, bet bez Google Pay aplikācijas neatradu iespēju apskatīties ko esmu pievienojis.

    Kursors.lv
    07.11.2021 08:40
    Reply to  AAA

    Latvijā pārstāvēto banku maksājumu kartes vismaz no Latvijas Google Pay var pievienot tikai relatīvi nesenā nākotnē. Iepriekš Google šādu iespēju nenodrošināja.

    Eggy Mega
    08.11.2021 15:31

    Gan Revolut, N26, Swedbank Gpay varēja pievienot un izmantot vienā laikā, manuprāt šī gada pavasarī. Tikai Gpay lietotne nebija aktivizēta LV, līdz ar to bija apgrūtināta kartes, ar kuru maksāt, izvēle. Pagājušo mēnesi Gpay tika aktivizēts Latvijā un lietošana kļuvusi vienkārša.
    Bet neredzu nekādu vajadzību lietot Gpay, ja izmanto tikai vienu bankas karti. Tad nav starpības kā maksāt, vismaz no manis izmantotajām kartēm.

    Kursors.lv
    08.11.2021 16:31
    Reply to  Eggy Mega

    Pagājušā gada rudenī nevis pavasarī. Mēs rakstījām par to, kā lietot Google Pay: https://kursors.lv/2020/11/23/kas-ir-google-pay-bezkontakta-maksajumi-un-ka-tos-lietot-latvija/

    Tur tas stāsts bija par to, ka vairs nav nepieciešama nekāda papildus lietotne, jo viss jau ir iebūvēts pašā Android.

    Eggy Mega
    08.11.2021 18:40

    Kā laiks skrien, jau pagājušajā rudenī ;-)
    Viss ir tieši kā Tevis norādītajā raxtā. Problēma bija, ka maxāt varēja tikai ar noklusējuma karti. Gribēji ar citu, jāiet konta iestatījumos, jāmaina noklusējuma karte. Bet tā jau ir pagātne, diskusija vairs nav saistoša par šo. Bet labi ka tās ir, un ir konstruktīvas :-)

    digglett
    08.11.2021 13:24

    LV darbojas Samsung Pay??

    Kursors.lv
    08.11.2021 13:29
    Reply to  digglett

    Nav dzirdēts, ka darbotos.

    Reklāma