Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka 2022. gadā ieraudzīsim dārgas miksētās realitātes brilles no Apple

    Jaunākie raksti

    Šī gada laikā jau iepriekš esam ziņojuši, ka Apple strādā pie savām papildinātās un virtuālās realitātes brillēm, un izskatās, ka baumas kļūst arvien “taustāmākas”. Pēdējā informācija liecina, ka Apple varētu prezentēt miksētās realitātes ierīci jau 2022. gadā, kas, protams, maksās pietiekami dārgi.

    Baumas vēsta, ka uzņēmums nākamajā gadā varētu izlaist savas pirmās viedās brilles, kas maksātu 3000 dolāru. Tās reizē kalpotu gan kā virtuālās, gan kā papildinātās realitātes brilles. Iespējams, ka šīs pirmais produkts fokusēsies tieši ir videospēlē ar virtuālās realitātes palīdzību, tomēr ir zināms, ka Apple operētājsistēma kopumā nav tik pateicīga spēlēm. Tomēr jaunie M1 Pro un M1 Max procesori norāda uz lielo veiktspēju, ko Apple šobrīd ir spējīgi sniegt maza izmēra ierīcēs, kas varētu ļaut veidot arī jaudīgas papildinātās realitātes brilles.

    Svarīgākais šim pirmajam produktam būtu sniegt iespēju augstā kvalitātē baudīt videospēles, ko nodrošinātu gan komponentes, gan izmantotie displeji, jo līdz šim tieši grafika bieži vien nav tik augsta kā vēlētos. Jau ziņots, ka Apple testē displeju paneli ar lielu pikseļu blīvumu – 3000 dpi. Savā ziņā es sadzirdu arī konkurenci jaunajam uzņēmumam Meta (iepriekš Facebook), piedāvājot savu nākotnes redzējumu par virtuālu dzīvi.

    Runājot jau par vēl tālāku nākotni, tad arī pēc Tima Kuka izteikumiem tā varētu būt tieši papildinātajā realitātē. Pagaidām gan vienīgo elementu, ko esmu redzējis no Apple, ir iespēja produktus šādā veidā attēlot uz galda, lai novērtētu aptuveno reālo izmēru. Kas, protams, arī nav slikti, un to var veikt no viedtālruņa.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma