Web Analytics
More
    Reklāma

    Beats prezentējis jaunas Fit Pro bezvadu austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām Apple prezentāja jaunas trešās paaudzes AirPods bezvadu austiņas, un pa šo laiku uzņēmumam šobrīd piederošais brends Beats prezentējis maza izmēra bezvadu austiņas Fit Pro, kuras iemieso visas labākās Apple austiņu īpašības.

    Protams, pēdējos gados popularitāte un burzma ap Beats produktiem ir kritusies, tomēr gribas teikt, ka tie ir atraduši savu īsto nišu un tās ir austiņas aktīva dzīvesveida cienītājiem. Jaunais Fit Pro modelis būs maza izmēra bezvadu austiņas, kuru dizainā tagad būs gumijas kājiņa, kas nodrošinās turēšanos auss gliemežnīcā. Papildu tam šis modelis būs aprīkots gan ar aktīvo trokšņu slāpēšanu (ANC), jauno Adaptive EQ un H1 mikroshēmu, ērtai sasaistei ar Apple produktiem.

    Viena no galvenajām uzbūves īpatnībām būs drošā turēšanās ausīs, ko noteikti novērtēs skrējēji un citu aktīvo sporta veidu pārstāvji, kuriem patīk klausīties mūziku aktivitāšu laikā. Vēl viens svarīgs aspekts ir IPX4 aizsardzība, kas bezvadu austiņas pasargā no mitruma un sviedriem. Ar vienu uzlādi un ieslēgtu ANC nodrošināt sešu stundu darbību, bet bez tās pat septiņas stundas. Uzlādes kārbiņa nodrošinās papildu trīs pilnas uzlādes. Tāpat Fit Pro saņems mīkstos uzgaļus, lai nodrošinātu vēl labāku skaņas izolāciju un turēšanos ausīs. Atbilstošos uzgaļu izmērus varēs atrast ar Apple sniegto Fit Test iespēju, kas darbojas gan iOS, gan Android ierīcēs.

    Principā šī ir vēl viena AirPods modeļu līnija, bet zem Beats vārda. Patīkamākais visā ir cena, jo to cena būs 199,99 USD, kamēr jaunās AirPods 3 179 USD. Līdz ar to savā ziņa produkti konkurē viens ar otru. Beats Fit Pro būs pieejamās četrās krāsās – melna, balta, rozā un pelēka. Pagaidām gan tās iespējams pasūtīt ASV, un pie pircējiem tās nonāks no 5. novembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pičiņš
    05.01.2022 15:55

    Es tik nesaprotu kāpēc LV līdz šim tā arī netiek šīs tirgotas, personīgi būtu interese jo airpods pro man ausīs nestāv.

    Reklāma