Web Analytics
More
    Reklāma

    Waze beidzot saņems pilnīgu tumšo dizaina režīmu

    Jaunākie raksti

    Autovadītājiem ļoti noderīgā navigācijas lietotne Waze drīzumā saņems pilnu tumšā dizaina režīmu, jo līdz šim tas pielāgojās tikai pašai karte, bet ne visai lietotnei, un kopumā tā bija nedaudz pārsteidzoša situācija, jo šī ir viena no populārākajām Google lietotnēm.

    Waze ik mēnesi izmanto miljoniem lietotāju, un tā ir viena no populārākajām lietotnēm un servisiem, kuri pieder Google, tāpēc ir neliels pārsteigums, ka tai joprojām nav bijis pieejams pilnībā pielāgots dizains tumšākajām dienas stundām. Google ļoti aktīvi pielāgo savas lietotnes šai iespējai dažādās platformās, tomēr Waze bija palicis aiz malas. Piemēram, Google Maps digitālā karte to saņēma jau 2021. gada sākumā. Līdz šim navigācijās lietotnē bija pieejama iespēja tikai pašu kartes daļu attēlot tumšās krāsās, bet visas pārējās izvēlnes un uzstādijumi tika atrādīti balti zilā krāsā. To nevar uzskatīt par pilnīgu tumšo režīmu.

    Reklāma

    Avots: Geektime
    Avots: Geektime

    Pagaidām uzlabotais dizains ir pieejams noteiktai lietotāju grupai, kura veic testus un ziņo par kļūdām. Tas liecina, ka Google virzās šajā virzienā, lai Waze pilnībā pielāgotu tumšajam režīmam. Tieši šādai lietotnei tas būtu ļoti svarīgi, lai autobraucēji, kuri to izmanto dienas tumšajā laikā netiktu apžilbināti un netiktu traucēta redzamība uz ceļa, kā tas varētu būt ar šobrīd spilgto dizainu. Līdz ar to šādu iespēju var uztvert arī noderīgu drošības uzlabošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    šoferis
    26.10.2021 11:11

    Ko? waze tumšs jau vismaz gadu :D

    Melns
    26.10.2021 12:02

    Melnā tēma ir ļoti pārvērtēta.

    Krotow
    26.10.2021 13:24

    Waze melnā tēma automātiski darbojās diennakts tumšajā laikā jau gadiem ilgi. Galvenais lai Latvijā pēc noklusējuma visus uzrakstus nerāda ivritā.

    karlis
    31.01.2022 09:23

    kautkāds gļuks ar waze. es mēģinu pateikt, ka vēlos braukt pa pagāro maršrutu un to apstiprinu, bet kad sāk braukt … skatos, ka velk mani pa īsāko.

    kādam vēl ir tā?

    Krotow
    31.01.2022 09:48
    Reply to  karlis

    Paskaties vai uzstādījumos nav ielikušies/noņēmušies ķekši par grants ceļiem, šosejām un apgrūtinošiem manevriem. Pēc ne pārāk senas Waze atjaunošanas telefonā tā sāka piedāvāt dīvainus maršrutus. Izrādījās ka tur uzradies ieslēgts ķeksis “izvairīties no šosejām”, kas bija jāizslēdz.

    Reklāma