Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīts Apple iPhone 13 Pro Max apvalks, kurš spēj izšaut konfektes

    Jaunākie raksti

    Mobilo telefonu vāciņi noteikti varētu būt viens no populārākajiem telefonu aksesuāriem pasaulē, un šajā jomā izdomai un radošumam nav robežu, jo kāds “jūtūberis” ir radījis iPhone 13 Pro Max vāciņu, kas ir spējīgs šaut konfektes.

    Jaunākie Apple iPhone 13 modeļi no pagājušās piektdienas beidzot ir pieejami Latvijā, un viens jau ir arī manās rokās, līdz ar to top apskats par šo jaunāko Apple veikumu. Arī savu telefonu esmu ielicis vāciņ;a, tomēr tas nelīdzinās YouTube satura veidotāja Matty Benedetto paša veidotajam universālajam apvalkam, kas ir spējīgs izšaut konfektes. Šis ir pilnībā oriģināli radīts apvalks, kuram pievienota kopumā bezmērķīga funkcionalitāte, tomēr tā ir visai smieklīga. Matty savu iPhone 13 Pro Max vāciņu vēlējās papildināt ar kādu odziņu, tāpēc viņš ar 3D printera palīdzību radīja glabātuvi konfektēm, kura papildināta ar atsperi, lai konfektes izšautu no apvalka. Līdzīgi kā darbojas zināmā Pinball spēle Windows operētājsistēmā.

    Reklāma

    Iespējams, ka apvalkā būs iespējams ievietot ne tikai konfektes, bet arī ko smagāku, jo atsperes izskatās pietiekami spēcīgas, lai spētu izkustināt arī smagākus materiālus. Protams, maciņš būs pietiekami liels un smags, un, visticamāk, arī neērts, lai to ievietotu kabatā, tomēr, ja ir iespēja nēsāt līdz savas iemīļotās konfektes un izšaut tās gaisā, lai pēc tam noķertu mutē, kāpēc gan ne. Skaidrs ir viens, ka ar 3D printeru palīdzību un izdomu, var radīt visai interesantus risinājumus mājas apstākļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    11.10.2021 12:16

    tagad mammas varēs bērniem pirkt iPhone 13 Pro Max, kur ielikt konfektes

    Jānis
    11.10.2021 13:41

    Diezgan clickbait’īgs virsraksts Henrij.
    Radīts Apple iPhone 13 Pro Max apvalks, kurš spēj izšaut konfektes” liecina vairāk par to, ka ir firma, kas ražo tādus keisus un pārdod, nevis tas, ka random youtuberis izveidoju kaut kādu foršu projektu, lai uz reklāmām pelnītu youtube naudu.

    klik klik boom
    11.10.2021 20:39
    Reply to  Jānis

    Ir gan clickbait! Ja atceramies rakstu par 3 pogu programmētāju tastatūru, tad autors ir šis pats tips unnecessary inventions. Kuri nebija slinki, tad redzēja arī šos vāciņus un citu drazu . Vāciņi sākotnēji bija 12 modelim. Pietrūkst laiku, kad raksti bija par datortehniku un tehnoloģijām. Tagad katrs hipsteris, kurš pabeidzis sākumskolu, googlē transleito kaut kur sagrābstītu tekstu, uzliek skaļu virsrakstu un raksts gatavs.

    Kursors.lv
    11.10.2021 20:53
    Reply to  klik klik boom

    Nu vai tad ir TIK traki? :)

    fufcix
    11.10.2021 22:37

    raksts ir pilnīgs fufelis, ar telefonu šauj konfektes. bērnudārza bērni varbūt pasmaidītu 2 minūtes

    Kursors.lv
    12.10.2021 07:54
    Reply to  fufcix

    Tev nu gan ir drūma dzīve, ja tajā nav vietas jokiem. Saņemies!

    Ivars
    12.10.2021 12:47

    Es piekrītu Kristapam. Šo funkcionalitāti (izšauj kaut ko) varēs vēlāk papildināt ar kaut ko noderīgu – piemēram, opim noteiktā laikā izšauj tableti :D

    Jānis
    12.10.2021 17:03
    Reply to  Ivars

    Kāds sakars? Šo vāciņu čalis izprintēja 3d printerī, lai youtubā nopelnītu naudu no reklāmām. Nekāds opis nekad nenopirkt tādu veikālā, lai šaudītos ar tabletēm.

    Reklāma