Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lego” radījis līdz šim apjomīgāko modeli – 9090 gabaliņu “Titānika” miniatūru

    Jaunākie raksti

    Gada tumšākais periods straujiem soļiem tuvojas, tāpēc labi, ja ir idejas, kā to interesantāk pavadīt. Lai padarītu tavus rudens un ziemas vakarus aizraujošākus un pie reizes ļautu uzzināt kaut ko vairāk par kuģiem, “Lego” radījis līdz šim lielāko klucīšu modeli, kas veltīts nekam citam kā “Titānikam”, ko varēsi sameistarot no 9090 gabaliņiem.

    Avots: Lego

    Jāatzīst, ka gabaliņu skaits šoreiz nav krietni pārspējis iepriekšējo modeli – Romas Kolizeju, ko iespējams salikt no 9036 “Lego” klucīšiem. Vienlaikus jaunākais modelis tāpat ir ievērojams, garumā sasniedzot 1,37 metrus. Tā izmēru attiecība pret īsto “Titāniku” ir 1:200. Modeļa apmēri ļauj tajā veiksmīgi iekļaut dažādas vairāk vai mazāk nozīmīgas detaļas, kādas bija “Titānikam”. Piemēram, kravas celtņus, peldbaseinus, glābšanas laivas, vairākus klājus un daudz ko citu. Tāpat šis modelis iekļauj arī vairākas funkcionālas detaļas, kuras šo kuģi iedzīvina vēl vairāk. Piemēram, enkurus, kurus var pacelt un nolaist un mehānismus mastu regulēšanai.

    Reklāma

    Būtiski, ka šo kuģa miniatūru, kad tā salikta, var skatīt ne tikai no ārpuses, bet arī palūkoties iekšā. To iespējams sadalīt trīs daļās un redzēt detalizētu kuģa šķērsgriezumu, atklājot lielās kāpnes, smēķētāju atpūtas telpu un pat katlu telpu, ko noteikti atpazīsi no mākslas filmas “Titāniks”.

    Avots: Lego
    Avots: Lego

    Protams, kā jau tas sagaidāms, šādas “spēļmantas” nav nekāds lētais prieks. Šis “Titānika” modelis maksās ap 630 ASV dolāriem un būs pieejams, pēc mēneša, sākot ar 8. novembri.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Plukts
    11.10.2021 19:57

    Oriģināls dalījās uz pusēm.

    Reklāma