Web Analytics
More
    Reklāma

    Jabra iegādājusies videospēļu aksesuāru brendu SteelSeries

    Jaunākie raksti

    Salīdzinoši karsta ziņa trešdienas vakarā pāršalca tehnoloģiju pasauli, jo labi pazīstamā datoru aksesuāru uzņēmuma Jabra īpašnieks ir iegādājies videospēļu aksesuāru veidotājus SteelSeries.

    Tādējādi SteelSeries pievienojas klubiņam, kurā jau atrodas citi uzņēmumi, kurus iegādājušies lielāki tehnoloģiju uzņēmumi. Jabra īpašnieki GN iegādāsies SteelSeries par 1,24 miljardiem dolāru. Tas nozīmē, ka viņu īpašumā tagad būs viens no populārākājiem videospēļu aksesuāru brendiem, iegūstot nopietnu tirgus daļu šajā jomā, kā arī turpinot veiksmīgu finansiālo izaugsmi.

    Reklāma

    Kā norāda paši SteelSeries, tad viņi plāno turpināt saglabāt savas pozīcijas šajā jomā, bet noslēgtais darījums ļaus turpināt sekmīgu attīstību. Arī pats uzņēmums šajā laikā iegādājies mazākus uzņēmumus kā KontrolFreek. Toties paši tagad kļuvuši par “lielo zivi”, kuru savā īpašumā iegūs tieši Jabra. Attiecīgi viņiem jaunā sadarbība varētu ļaut attīstīties videospēļu audio virzienā, jo tieši tā ir viena no Jabra stiprajām pusēm, kā arī citu jomu segmentos – klaviatūras, datorpeles un paliktņi.

    Ja salīdzina tirgus situāciju, tad tādi SteelSeries konkurenti kā Astro, Elgato un Roccat jau tika pārdoti iepriekš, lai nodrošinātu izaugsmi un izdzīvošanu. Līdz ar to nav nekāds pārsteigums, ka arī SteelSeries nav izdevies noturēties bez šāda darījuma. Tomēr šī sadarbība tiešām varētu pavērt ceļus abu brendu izaugsmei, no kā vajadzētu iegūt mums patērētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    11.10.2021 13:51

    Roccat kā reiz līdz tam izdzīvoja tieši ar savu produktu unikalitāti. Kas ir tagad? Nekas. Absolūta nulle. Manās acīs kā brends ir izbijis. Pārņēmuši mārketēt 3D skaņas emulāciju, reālas 3D skaņas vietā, kur 3 skaļruņiem katrā ausī. 2.0 surround, kuras nobrendotas par 7.1. Jauks mārketings apjāt pamuļķus.
    Ja Jabra saprot ar ko izcēlās SteelSeries, tad pirmais ko viņiem būtu jādara, ir jāatjauno Rival 300tais modelis tirgū, tā pirmatnējā specenē, neņemot vērā heiterus. Bet protams to viņi neizdarīs. Varu pat derēt, ka vēl vairāk nolaidīs podā.

    Last edited 2 years ago by Guntars K
    Reklāma