Web Analytics
More
    Reklāma

    Jabra izziņo trīs jaunas Elite sērijas bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Jabra izziņojusi trīs jaunas Elite sērijas bezvadu austiņas, kuru cenas ir no 99 līdz 199 dolāriem. Pat lētākās Jabra austiņas tiks pie Jabra MultiSensor Voice tehnoloģijas.

    Dārgākās Jabra Elite 7 Pro daļēji uzlabo balss zvanu kvalitāti, apvienojot bone conduction sensoru ar četriem ārējiem mikrofoniem un MultiSensor Voice tehnoloģiju. Jabra uzsver, ka tādējādi tiek nodrošināta izcila balss zvanu kvalitāte. Elite 7 Pro modelis ticis arī pie aktīvās trokšņu slāpēšanas.

    Reklāma

    Jabra Elite 7 Active ir aktīvā dzīvesveida piekritējiem, austiņām ir IP57 mitruma un putekļu noturība. Arī Jabra Elite 7 Active ir  aktīvā trokšņu slāpēšana. Jabra Elite 7 Active maksās 179 dolārus.

    Jabra Elite 3 ir lētākās šīs sērijas austiņas, tām ir 6 mm skaļruņi un IP55 mitruma un putekļu noturība, kā arī Qualcomm aptX atbalsts. Jabra Elite 3 arī ir 7 stundu darbības laiks ar vienu uzlādi.

    Avotszdnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.09.2021 15:00

    Izlasot ziņu par jaunajām Jabrām, ieliku ssā tirgoties savas Jabra Elite 85T (Ļoti labas ausis, atbalsta divas iekārtas vienlaicīgi (ērti darbam dators un telefons vienlaicīgi) + 6 vēl atmiņā. Skaņas slāpēšana, mikrofonu un skaņas kvalitāte viss super), bet diemžēl slikti turās manās ausīs. Šīs solās būt mazākas un vieglākas. Ceru, ka labāk sēdēs ausīs. P.s. ļoti patīk samsung buds + ērtums, bet diemžēl mazais iekārtu atbalsts (vajag lai ausis atceras divus TV, divus datorus, telefonu un pulksteni) un tikai viena iekārta vienlaicīgi, liek no tām atsacīties. Respektīvi, dodiet šurp jaunās Jabras :)

    Reklāma