Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad būs ērtāk turpināt skatīties YouTube video datorā, pārejot no telefona

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas serviss YouTube ir uzlabojis ikdienas lietošanu, automātiski piedāvājot turpināt skatīties video interneta pārlūkā pēc tam, kad tie ir iesākti citā viedierīcē, piemēram, telefonā.

    Nevar teikt, ka šis ir gluži jaunums, bet ir uzlabota lietojamība, jo tagad, atverot YouTube mājaslapu interneta pārlūkā, ekrāna labajā apakšējā stūrī parādīsies maza izmēra video atskaņotājs ar jau iepriekš telefonā iesākto video. Tas nozīmē, ka lietotājiem vairs nenāksies to meklēt “History” vai “Watch Later” sadaļās, kas bija risinājums līdz šim brīdim. Mazajā video atskāņotājā arī redzams teksts “Continue watching”, pavisam precīzi norādot uz to, kam tas ir paredzēts. Kā jau minēju, tad funkcionalitāte īsti nav jauna, bet tieši uzlabota lietojamība, jo tagad iesāktais video pats automātiski parādīsies ekrānā, bet iepriekš to lietotājiem nācās meklēt papildu.

    Reklāma

    Jaunā funkcionalitāte darbosies gan Android, gan iOS ierīcēs, un tā pie gala lietotājiem nonāks pakāpeniski. Abās ierīcēs būs jālieto vienu un to pašu Google kontu. Tāpat tiks atpazīti tie video, kuri iesākti Android TV servisā. Tomēr pagaidām iespēja nedarbosies starp diviem viedtālruņiem, bet tikai no tā pārejot uz YouTube pārlūka versiju. Pirms divām nedēļām serviss sāka testēt iespēju YouTube Premium abonētājiem lejupielādēt video datora versijas lietotājiem, kaut arī līdz šim tas bija pieejams tikai mobilajā lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma