Web Analytics
More
    Reklāma

    BlueStacks X serviss ļaus spēlēt Android spēles Apple ierīču interneta pārlūkprogrammās

    Jaunākie raksti

    BlueStacks ir populārs emulators, kas nodrošina Android platformām paredzēto videospēļu darbināšanu Windows operētājsistēmā. Uzņēmums ir radījis jaunu BlueStacks X mākoņservisu, kas šīs spēles ļaus darbināt arī Apple Mac datoros un iPad planšetdatoros.

    Tas būs sava veida videospēļu straumēšanas serviss, jo visas šīs spēles tiek darbinātas citos serveros, un tas nav saistīts ar programmatūru, kura jālejupielādē pašā ierīcē. BlueStacks ir arī atsevišķa Windows datoriem radīta programma, tomēr tās darbība nav pārāk laba, taču jaunais BlueStacks X serviss ļaus visu darīt populārākajās interneta pārlūkprogrammās. Tāpēc to ir iespējams darbināt principā jebkurā ierīcē. Lai sāktu lieto šo pakalpojumu, vajadzēs piereģistrēties, izmantojot jau esošu Google, Facebook vai Discord kontu.

    Pagaidām gan ir pieejamas tikai 200 spēles, tomēr BlueStack katru nedēļu sola pievienot jaunus vārdus. Tā kā serviss tiks darbināts ar interneta palīdzību, tad spēlētāji varēs izmantot daudzspēlētāju režīmu, kas netiks ierobežots, balstoties uz citu operētājsistēmu. Tāpat papildu varēs pievienot bezvadu spēļu pulti. BlueStack X tuvākajā laikā spēļu klāstu papildinās ar tādām spēlēm, kā Raid: Shadow Legends, Disney Sorcerers Arena un Looney Tunes World of Mayhem. Pats labākais, ka serviss šobrīd darbojas Beta režīmā un ir pieejams bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma