Web Analytics
More
    Reklāma

    Arestēts vīrietis, kurš slepus filmējis studentes un publicējis video TikTok

    Jaunākie raksti

    Pakistānā dzīvojošs vīrietis ticis apcietināts par to, ka lietotnē TikTok ir publicējis kā jaunas skolnieces un studentes dodas uz skolu. Protams, šie video tikuši publiskoti bez meiteņu atļaujas, un to mērķis nav bijis vienkārši radīt izklaides saturu.

    Apsūdzētais vīrietis ir slepus filmējis, kā sieviešu kārtas pārstāves dodas uz skolu, un pēc tam video publicējis savā TikTok profilā. Tiesa, viņam ir visai veiksmīgi izdevies tikt cauri sveikā, uzrakstot atvainošās vēstules meitenēm un viņu ģimenēm. Tāpat policijas ir izdzēsusi visus materiālus no vīrieša telefona, tomēr nav ziņu par TikTok lietotnē jau ievietotajiem materiāliem. Kopumā tas norāda uz bīstamo situāciju, kādai var tikt pakļauti bērni un jaunieši, un ne tikai sievietes kopumā, jo Pakistānā ir ziņots par gadījumiem, kad netiklām rīcībām tikuši filmēti arī zēni.

    Reklāma

    “Tiktokeris” tika aizturēts 6. septembrī pēc tam, kad viņš tika apsūdzēts par kādas meitenes šantažēšanu un pazemošanu, lai izspiestu no viņas naudu. Tālāk jau ir iesaistījusies policija, kas ir ievākusi dažāda veida saturu un divus mobilos tālruņus. Šādi veida rīcība tikusi reģistrēta zem vairākām ar kibernoziegumam saistītām sekcijām. Tāpēc noteikti uzmanīsim savus sociālos kontus un nebaidīsim ziņot policija, ja saskaramies ar šādu situāciju tepat Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    Reklāma