Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama klaviatūra, kas ļauj tikai kopēt un ielīmēt tekstu

    Jaunākie raksti

    “Stack Overflow”, kas darbojas kā forums programmētājiem, noslēdzis sadarbību ar tehnoloģiju mazumtirgotāju “Drop”, kā rezultātā izveidota pavisam mini klaviatūra “The Key”. Tā primāri domāta, lai veiktu gan programmētāju, gan citu “rakstītāju” bieži pielietotas darbības – copy-paste jeb kopēt un ielīmēt tekstu.

    Pirmās ziņas par šo mazo klaviatūru parādījās gada pirmajā pusē kā 1. aprīļa joks. “Stack Overflow” vietnes lietotāji tika izjokoti, brīdinot, ka viņiem ir limitēts copy-paste darbību skaits un viņi šo ierobežojumu var atcelt, iegādājoties “The Key” klaviatūru. Tas bija tikai joks, un bija vērojama vilšanās, ka šis darinājums tomēr nav nopērkams. Tāpēc tika nolemts šādu klaviatūru tomēr radīt.

    Reklāma

    Avots: Drop

    Norādīts, ka klaviatūras trīs esošās pogas ir programmējamas, tāpēc, ja lietotājam tomēr nav nepieciešama copy-paste funkcija, faktiski iespējams pašam uzprogrammēt to, ko vēlas darīt ar šiem taustiņiem. Piemēram, teksta dzēšana, spilgtuma regulēšana vai pat “Zoom” videozvana pārtraukšana. Iespēju ir daudz.

    “The Key” iespējams iepriekšpasūtīt Drop.com par 29 USD. Taču jārēķinās, ka pie tās nebūs iespējams tikt līdz pat jaunajam gadam.

    Patiesībā ideja par šādām mazām klaviatūrām nav nekas jauns. Piemēram, “Etsy” var nomedīt klaviatūru tikai ar vienu pašu “Escape” taustiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jēkabs
    01.10.2021 18:01
    geksis
    04.10.2021 10:28

    studentiem un skolēniem, lai uzrakstītu referātu, kursa darbu utt. vairāk jau neko arī nevajag :D

    Reklāma