Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon atļauj pieteikties darbā tiem cilvēkiem, kuri to zaudēja marihuānas lietošanas dēļ

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Amazon ir oficiāli paziņojis, ka atļaus atkal pieteikties darbā tiem darbiniekiem, kuri to iepriekš zaudējuši narkotiku testu pārbaudes dēļ, jo kopējā ASV nostāja jautājumos par marihuānas lietošanu mainās un paliek pieņemošāka.

    Sekojot kopējām tendencēm ASV, kad daļa štatu sāk legalizēt “zālītes” lietošanu ikdienā noteiktos apmēros, kļūst arvien grūtāk to aizliegt lietot darbiniekiem, jo tādējādi tiek ietekmētas viņu tiesības un netiek veicināta vienlīdzība. Tāpēc uzņēmums ir mainījis savu nostāju un politiku, lai darbā atkal ļautu pieteikties tiem darbiniekiem, kuri iepriekš savu darbu pazaudējā tiešā tādēļ, ka ir lietojuši narkotikas. Tiesa, Amazon nesaka, ka uzreiz ņems atpakaļ visus darbiniekus, tomēr viņiem ir oficiāla iespēja pieteikties uz brīvajām vakancēm.

    Reklāma

    Šo lēmumu pastiprinājis arī darba roku trūkums, kas nozīmē, ka ir nedaudz jāmīkstina uzņemšanas kritēriji, lai turpināt attīstīt savu biznesu. Tagad jaunu darbinieku uzņemšanas procesā vairs nenotiks pārbaude par marihuānas lietošana, tādējādi paplašinot potenciālo kandidātu loku. Tas noteikti ietekmēs kopējo ASV politiku šajā jautājumā, jo viens no lielākajiem uzņēmumiem ir veicies diezgan nopietnu soli, lai pieņemtu to, ka cilvēki ikdienā var oficiāli lietot šo vielu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rolands
    25.09.2021 10:20

    Bankrots, ceru amazone drìz slègs

    Čiekurs
    25.09.2021 11:53

    https://www.amazone.lv/
    Ko tev šie sliktu izdarījuši?!
    Ja par amazon.com, tad, jā, viņi knapi turās mata gala. Kuru katru brīdi klapēs ciet.

    Jjj
    25.09.2021 19:48

    Drīz ņems arī zagļus, jo neviens sevi cienošs cilvēks tajā ellē otru reizi nelīdīs.

    Good Intentions
    26.09.2021 12:21
    Reply to  Jjj

    LV sen tā ir realtāte

    Reklāma