Web Analytics
More
    Reklāma

    Ielūdz mājās Zakerbergu ar jaunajām Facebook Portal ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Facebook izziņojis divas jaunas ierīces Portal Go un Portal+, kas seko vēl 2018. gadā izlaistajām Portal ierīcēm. Mums pat ir bijis Facebook Portal mini apskats.

    Portal Go izskatās pēc planšetdatora ar atbalstu, lai tas stāvētu vertikāli. Portal Go ir 10 collu 1280 x 800 izšķirtspējas ekrāns un ierīci paredzēts arī nēsāt apkārt pa māju, lai varētu veikt videozvanus ne tikai vienā istabā. Portal Go ir 12 megapikseļu kamera ar iebūvētu mākslīgā intelekta kadrēšanas iespēju. Portal Go ir arī fizisks slēdzis, kas atslēdz kameru.

    Reklāma

    Portal+ ir otrās paaudzes ierīce ar 14 collu 2160 x 1440 ekrānu un to pašu viedo 12 megapikseļu kameru, kas seko līdzi cilvēkam un to smuki iekadrē. Portal+ ticis arī pie diviem 5 W skaļruņiem un 20 W zemo frekvenču skaļruņa mūzikas baudīšanai.

    Tiek solīts, ka Portal Go un Portal+ jau decembrī saņems Microsoft Teams integrāciju ar visiem video zvaniem, kas varētu būt vienīgais iemesls šādas ierīces iegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ggggg
    23.09.2021 13:59

    Nopērkot šo ierīci, tu varēsi izdarīt to, ko var izdarīt ar jebkuru ierīci.

    Krotow
    23.09.2021 14:10
    Reply to  ggggg

    Pag, vai tad tas verķis nav ierobežots tikai sejasgrāmatas lietošanai?

    Oskars
    23.09.2021 14:33

    Cukurdupsis fona visu veros it ipashi pie gultas noliekot intimos vakaros. Un tad netishi “programmaturas kljuudas delj” nokljus interneta. Protams ka kartejo reizi, nekas nebus par to cukurdupsim. Jo vinji tachu drikst “kljudities”.

    Reklāma