Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Cameo piedāvā jaunu iespēju veidot videozvanus ar slavenībām

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā lietotne Cameo sāka piedāvāt jaunu funkcionalitāti Cameo Calls, kas ikvienam lietotājam ļaus veidot videozvanu ar kādu no savām iecienītajām slavenībām.

    Cameo lietotne sniedz iespēju digitālā veidā sazināties ar dažādiem pasaulē zināmiem cilvēkiem no dažādām nozarēm, par to samaksājot noteiktu naudas summu. Tas ļauj diezgan privātā un intīmā gaisotne satikt kādu savu elku, kas dzīvē varbūt nemaz nebūtu iespējams. Tagad lietotne ir izveidojusi arī savu videozvana iespēju, lai uz pāris minūtēm piezvanītu, piemēram, kādam profesionālam sportistam vai aktieriem. Videozvana maksimālais laiks būs līdz 15 minūtēm, un maksa par šādu prieku ir sākot no simboliska 1 USD, sasniedzot pat 1500 USD. To var noteikt pati slavenība, kā arī piedāvājumu ir iespējams noraidīt.

    Reklāma

    Ja iepriekš šādu videozvanu lietotnē varēja veikt ar ierastā Zoom servisa palīdzību, tad tagad tas aizstāts ar pašu Cameo Calls funkcionalitāti. Zvana beigās tiks uzņemts foto, kas paliks par piemiņu zvanītājam, un kurš gan nav vēlējies kādreiz nobildēties ar savu elku. Tagad to veikts pati lietotne, kaut arī tiks zaudēts klātesamības efekts. Šo var salīdzināt ar šiem “meet and greet” pasākumiem, kad faniem ir iespējams tikties ar kādiem mūziķiem, tomēr tagad tas būs iespējams tiešsaistē un viens pret vienu. Sazvanīties ar slavenībām varēs arī pārlūkā, ne tikai izmantojot lietotni. Kaut arī šajā sarakstā nav ļoti lielas zvaigznes, bet var pieminēt daļu aktieru no “Harija Potera” filmu sērijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma