Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmie elektriskie “Ford F-150” pikapi, kas paredzēti testiem, noripo no konveijera

    Jaunākie raksti

    “Ford” saražojis pirmos elektriskā “F-150” pikapa eksemplārus, kas paredzēti testiem, pirms autoražotājs uzsāks pilnvērtīgu masveida ražošanu. “F-150” ar iekšdedzes dzinēju ir viens no vislabāk pārdotajiem auto Ziemeļamerikā un arī elektriskā versija raisījusi lielu interesi klientos.

    Pirmās saražotās mašīnas šobrīd aizvadīs izmēģinājumus, savukārt pilnvērtīgas ražošanas uzsākšana paredzēta nākamā gada pavasarī. “Ford” kā autoražotājam jāsaskaras ar patīkamu problēmu – pieprasījums pēc šīs mašīnas pārspējis jebkuras cerības, tāpēc uzņēmums spiests dubultot ražošanas jaudas. Jau šobrīd rezervēti 150 tūkstoši elektrisko “F-150”, apmēram 20 tūkstoši no tiem pēdējo divu nedēļu laikā.

    Lai tiktu galā ar pieprasījumu, “Ford” savā elektroauto rūpnīcā investēs papildus 250 miljonus dolāru, dubultojot ražošanas iespējas – ja sākotnēji bija paredzēts saražot 40 tūkstošus eksemplāru gadā, tad tagad plānots ražot 80 tūkstošus auto un arī ar to ir par maz. Tiesa, 80 tūkstoši eksemplāru gadā netiks ražoti uzreiz – šāds apjoms tiks sasniegts pamazām un ap 2024. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma