Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon ASV sāks tirgot savus viedtelevizorus

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Amazon paziņoja par to, ka iesaistīties viedo televizoru ražošanā un piedāvāšanā, radot savus pirmos TV ar iebūvētu Amazon Fire TV atbalstu.

    Līdz šim e-komercijas gigants Amazon savu viedās televīzijas servisu un sistēmu Fire TV bija piedāvājis tādiem televizoru ražotājiem kā Samsung, Sony un un LG, taču tagad ir spēruši soli savu radīto TV virzienā. Pārdošanā tiks piedāvāti divi modeļi – Amazon Fire TV Omni Series un Fire TV 4-Series. Tie būs aprīkoti Amazon Alexa atbalstu un 4K izšķirtspēju. Reizē ar jaunumiem par televizoriem, tiks uzlabots arī esošā Fire TV Stick iekārta, kuras darbību tagad nodrošinās četrkodolu 1,8GHz jaudas procesors, kā arī 2GB liela operatīvā atmiņa. Tas nodrošinās līdz pat 40% ātrāku darbību kā līdz šim.

    Reklāma

    Kā norāda medijs Business Insider, tad informācija par Amazon gatavoto viedo TV bija parādījusies jau pirms diviem gadiem, tomēr tā ir tikusi turēta lielā slepenībā, beidzot to publiskojot un realizējot divu iekārtu formā. Radot savu televizoru, Amazon vēlas piedāvāt labāku un dabiskāku lietojamību. Jaunie televizori tiks tirgoti gan pašā Amazon interneta veikalā, gan Best Buy, un tie būs pieejami ASV tirgum, kur tiem būs jākonkurē ar iepriekš minētajiem krietni zināmākajiem TV brendiem.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma