Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai paver priekškaru un parāda, kā izskatīsies “Ioniq” modeļu līnijas lielākās mašīnas

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs Hyundai sniedzis pirmo ieskatu, kā izskatīsies elektrisko “IONIQ” modeļu līnijas lielākie auto. Modeļu līnijas spicē atradīsies lielizmēra krosovers, kuram iespējams būs trīs sēdvietu rindas. Aptumšotajā foto noprotams, ka auto varētu būt visai futūristisks dizains un ražošanas versija dienasgaismu varētu ieraudzīt ap 2024. gadu.

    Vēl līdz tam sagaidīsim “IONIQ 6” elektrisko sedanu, kurš būs lielāks nekā jau šobrīd prezentētais “IONIQ 5”. Prognozēts, ka šis auto ražošanā nonāks tuvākā gada vai divu laikā, papildinot modeļu saimi.

    Tehniski visas šīs mašīnas konstruētas uz speciāli elektroauto paredzētās “E-GMP” platformas, kuru izmanto visi līdz šim zināmie “IONIQ” modeļi, kā arī “Kia” un arī nesen prezentētais “Genesis GV60”. Tas nozīmē, ka mašīnas izmantos 800V baterijas, nodrošinot ļoti ātru uzlādi līdz pat 350kWh. Cita tehniskā informācija pagaidām nav zināma. Ražotāja pārstāvji atklājuši vien to, ka krosovera baterija būs lielāka nekā “IONIQ 5” un tā varētu būt ap 100kWh. Vienlaikus korejiešu autoražotājs apņēmies līdz 2035. gadam pilnībā pāriet uz elektroauto tirdzniecību Eiropā, bet līdz 2040. gadam to izdarīt arī citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma