Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī LinkedIn pārtrauks savu video stāstiņu (storiju) izmantošanu

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada septembrī profesionālās ievirzes sociālais tīkls LinkedIn nāca klajā ar savu versiju par īsajiem video stāstiņiem, taču pēc gada pieejamības ir oficiāli paziņots, ka šī iespēja tiks pārtraukta.

    LinkedIn bija devies līdz skrējienam un video stāstiņu popularitātei, kuru iesāka Snapchat, bet šobrīd lieto arī Instagram, Facebook, TikTok un pat Xbox mobilā lietotne. Tomēr laikam ne visos sociālajos tīklos šis risinājums veiksmīgi iedzīvojās. Piemēram, LinkedIn oficiāli paziņojis, ka 30. septembrī tiks pārtraukta video stāstiņu izmantošana, ko visvairāk patērēja tieši dažādi brendi un mārketinga cilvēki reklāmu nolūkos. Kā norāda LinkedIn pārstāvji, tad uzņēmums koncentrēsies uz īsa satura video veidošanu, kuri neizgaist pēc noteikta laika. Uzņēmums ir bijis visai tālredzīgs, ļaujot šobrīd iztērēto reklāmas budžetu “storiju” publicēšanai pārdalīt video un cita veida reklāmām.

    Reklāma

    Tā kā fundamentāli šī iespēja paliks, tomēr tā tiks izmantota citādākā veidā. Jau šobrīd tiek runāts, ka arī Instagram un vispār sociālo tīklu nākotne ir tieši video formātā. Tie gan laikam nav domāti vairāku desmitu minūšu gari video, kādus varam baudīt YouTube, bet salīdzinoši īsi un personiski video, lai uzrunātu gala auditoriju. Iespējams, ka LinkedIn gadījumā reālā atdeve un auditorijas tvērums “storijiem” nemaz nebija tik liels un tāpēc nācās slēgt šo iespēju. Par līdzīgu soli jau vasaras vidū paziņoja mikroblogošanas vietne Twitter, kas arī pavisam neilgu laiku piedāvāja šādu iespēju.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma