Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox mobilā lietotne arī tiek pie “storiju” iespējas

    Jaunākie raksti

    Vēl viena lietotne ir pievienojusies video stāstiņu (angliski stories) bumam, un tā ir Xbox oficiālā mobilā lietotne, kurā gan šos materiālus veido tikai spēļu izstrādātāji.

    Xbox lietotne primāri ļauj sekot līdz dažādiem videospēļu jaunumiem, kontrolēt spēļu konsoles uzstādījumus, kā arī spēlēt daļu spēles pašā viedtālrunī, un tagad šīs iespējas papildinās jauns mārketinga rīks – storiji. Tā kā tos pagaidām var veidot vienīgi spēļu izstrādātāji, tad to mērķis principā ir reklamēt videospēles ar dažādiem īsiem ieskatiem tajās. Vizuālais noformējums ir ļoti līdzīgs Snapchat, Instagram, Facebook un citu lietotņu veikumam, tiesa, Xbox lietotnē video atradīsies vairāk lejasdaļā, nevis kā ierasts augšpusē. Microsoft tos dēvē par spēļu oficiālajiem ierakstiem.

    Reklāma

    Pagaidām Microsoft nesniedz plašāku informāciju vai storijus ar laiku varēs veidot arī paši spēlētāji un dalīties ar tiem draugu un sekotāju lokā. Iespējams, ka tas nemaz nav nepieciešams, zinot to, cik daudz lietotnēs šī iespēja ir iedzīvojusies. Tāpat uzņēmums uzsver, ka Xbox lietotnes lietotāji bija pelnījuši šādu informācijas pasniegšanas veidu un saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma