Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” strādā pie iespējas ielikt atzīmi “patīk” arī “storijiem”

    Jaunākie raksti

    “Instagram” nepārtraukti turpina uzlabot savas funkcijas un šoreiz nācis klajā ar jaunumiem, kas saistīti ar īsajiem stāstiem jeb storijiem. Papildus iespējai reaģēt uz tiem ar emocijikonām un GIF tuvākajā laikā lietotāji, iespējams, varēs arī ielikt atzīmi “patīk”.

    Balstoties uz nopludināto informāciju un izstrādātāja Alessandro Peluci teikto – jā, “Instagram” patiešām strādā pie “patīk” atzīmes storijiem. Taču atšķirībā no līdzšinējās kārtības “ielikt like” varēs arī vairākas reizes. Nav gan līdz galam skaidrs, kāpēc šāda pieeja izvēlēta. Visticamāk, tas atkal saistīts ar algoritmiem, ko “Instagram” tik aktīvi izmanto pielāgotāka satura sniegšanai.

    Reklāma

    “Instagram” vadītājs Ādams Moseri norādījis, ka katra lietotnes daļa – “Feed”, “Explore”, “Reels” – izmanto savu algoritmu, kas pielāgots tam, kā cilvēki to izmanto. Piemēram, ja runā par storijiem, cilvēkiem lielākoties vairāk interesē savu tuvāko draugu īsie stāsti, taču “Explore” sadaļā lietotāji vēlas ieraudzīt kaut ko pavisam jaunu, citu, apskatīt sabiedrībā zināmu lietotāju gaitas utml. Moseri skaidro, ka algoritma pareizai darbībai izšķiroša nozīme ir informācijai par ierakstu, publicēto personu, lietotāja darbībām un mijiedarbību vēsturi.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma