Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota svin jubileju – 50 miljoni pārdotu “Corolla” eksemplāru

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs Toyota šajās dienās var svinēt nozīmīgu un ļoti simbolisku jubileju – autoražotājs pārdevis 50 miljonus “Corolla” eksemplāru, kas to padara ne tikai par Toyota vislabāk pārdoto automašīnu, bet arī par vienu no vislabāk pārdotajiem modeļiem visā autobūves vēsturē.

    Pirms astoņiem gadiem autoražotājs sasniedza 40 miljonu pārdoto “Corolla” robežu, no kā varam secināt, ka pēdējo gadu laikā “Toyota” ik gadu pārdevusi vairāk nekā vienu miljonu šī modeļa mašīnu. Arī jubilejas auto nav saņēmis nekādu īpašo sveicienu vai ko citu – Toyota ļoti vēsā manierē paziņoja, ka 50 miljonu pārdotu “Corolla” atzīme sasniegta jūlijā. Cik neinteresanti…

    Reklāma

    Lai sasniegtu šo ļoti cienījamo 50 miljonu eksemplāru robežu, “Corolla” vajadzēja 55 gadus. Šo gadu laikā modelis izgājis 12 paaudzes, saglabājot šīs modeļu līnijas pamatprincipu, proti, saglabāt pievilcīgu cenu un saprātīgu izmēru ģimenes transportlīdzeklim. Ņemot vērā šī modeļa popularitāti un pārdošanas rādītājus mūsdienās, atliek vērot, kā Toyota attīstīs “Corolla” un šī modeļa piedāvājumu, jo nenoliedzami šis modelis autoražotājam ienes vērā ņemamu ienākumu daļu, kuru pazaudēt kompānija noteikti nevēlēsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma