Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix uzsāk spēļu straumēšanu Polijā

    Jaunākie raksti

    Video satura straumēšanas serviss Netflix uzs[acis testēt arī mobilo spēļu straumēšanu savā platformā, piedāvājot divas spēles Polijā esošajiem lietotājiem.

    Kā norāda uzņēmums, tad tie ir tikai pirmie soļi, tomēr ikvienam Netflix abonentam Polijā tagad ir iespējams uzreiz servisā palaist un spēlēt divas spēles: Stranger Things: 1984 un Stranger Things 3. Šīs spēles, protams, ir saistītas ar tāda paša nosaukuma seriālu Stranger Things. Izmantojot šo iespēju, jau esošiem Netflix abonentiem spēlējot spēles nebūs jāskatās reklāmas vai jāveic spēļu iegāde, jo tas viss jau ietilpst ierastajā servisa maksā.

    Reklāma

    Šīs pirmās divas spēles nosacīti kalpo kā testa periods un funkcionalitātes pārbaude ar tālu skatu nākotnē, kad Netflix vēlas piedāvāt plašāku spēļu klāstu. Protams, tās pagaidām nav ļoti nopietnas un zināmas videospēles, jo šīs divas mobilās spēles ir iespējams lejupielādēt atsevišķi savā Android ierīcē no Google Play Store. Šīs kopumā varētu būt labas ziņas, skatoties videospēļu straumēšanas nākotnē, jo Netflix ir pieredze ar video satura straumēšanu, un zināšanās varētu noderēt, lai veiksmīgi startētu un sastādītu spēcīgu konkurenci Google Stadia un Nvidia GeForce Now servisiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma