Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft 365 pārtrauc Internet Explorer atbalstu

    Jaunākie raksti

    Šī gada 17. augusts iezīmē vēl vienu vēsturisku soli Microsoft attīstībā un ikoniskās interneta pārlūkprogrammas Internet Explorer tuvojošajās beigās, jo Microsoft 365 serviss pārtraucis tās atbalstu.

    Pavisam vienkārši tas nozīmē, ka mums iepriekš zināmie produkti, kā Microsoft Office programmas, e-pasta serviss Outlook un citi vairs nesadarbosies ar Internet Explorer. Šobrīd jau tas vairāk attieksies tieši uz tīmekļa bāzētajām versijām. Protams, tas nenozīmē, ka šobrīd vairs nekas nedarbojas vecajā pārlūkā, bet darbība tiks pakāpeniski pārtraukta, kā arī vairs netiks nodrošināti nekādi uzlabojumi un atjauninājumi.

    Reklāma

    Tāpat vairs nebūs pieejams informatīvais atbalsts un lietotāju pieredze Internet Explorer pārlūkā dabiski kļūs smagāka, un procesi vienkārši nedarbosies. Microsoft aktīvi informēs lietotāju ar uzlecošajiem paziņojumieem, lai atgādinātu par to, ka atbalsts vairs nav pieejams un cilvēkiem vajadzētu lietot Microsoft Edge vai oficiālās Windows lietotnes. Noteiktos gadījumos lietotājs tiks automātiski pārvirzīts uz jauno un oficiālo Microsoft interneta pārlūkprogrammu.

    Šis atbalsta pārtraukšanas solis pagaidām skar tieši Microsoft 365 servisu, taču Windows šo atbalstu sniegs līdz nākamā gada 15. jūnijam, kad tiešām oficiāli paredzēts izbeigt ilgo Internet Explorer ēru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.08.2021 16:18

    “Ēzelīti” jau pirms 15 gadiem bija jālaiž pensijā.

    Reklāma