Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” par miljonāriem padarījis vairāk nekā 70 savus darbiniekus

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju kompānija “Revolut” ir strauji augošs un veiksmīgs uzņēmums, tirgus līderis un vienlaikus vilinoša darba vieta. “Revolut”, kas piedāvā arī veikt ieguldījumus, pats nav publiska kompānija, taču darbiniekiem ir iespēja kļūt par investoriem un iegādāties šī uzņēmuma akcijas. Gluži dabiski, ka šo sešu gadu laikā akciju vērtība sasniegusi jaunus un jaunus rekordus, padarot arī pašu akcionāru portfeļus manāmi pilnākus. Sarēķināts, ka vismaz 76 bijušajiem un esošajiem darbiniekiem šobrīd pieder “Revolut” akcijas vairāku miljonu vērtībā.

    Tiesa, šis skaitlis ir tikai uz papīra un nepadara viņus par miljonāriem līdz akcijas nebūs pārdotas. Taču ieguvums ir acīmredzams. Starp šiem darbiniekiem – miljonāriem kādiem padsmit pieder akcijas vairāk nekā desmit miljonu dolāru vērtībā. Starp tiem atrodams arī Alans Čengs, kurš pārrauga “Revolut” darbību, kā arī kompānijas pirmais finanšu direktors un citi gan vadošus, gan zemākus amatus ieņemoši darbinieki.

    Reklāma

    Liels notikums “Revolut” bija 800 miljonus dolāru lielā investīciju piesaiste, pēc kuras tas tika novērtēts 33 miljardu USD vērtībā, kļūstot par Eiropas vērtīgāko privāto kompāniju. Pateicoties tam, “Revolut” 18 mēnešu laikā kļuvis sešas reizes vērtīgāks, padarījis tā dibinātājus Nikolaju Storonski un Vladislavu Jačenko par miljardieriem un vairāk nekā 50 darbiniekus – par miljonāriem.

    Protams, ka darbiniekiem ir iespēja arī pārdot akcijas un baudīt saldos augļus, ko nesusi ieguldīšana “Revolut”. Jūlijā kompānija paziņoja, ka darbinieki, kuri tur strādā vismaz 18 mēnešus, var pārdot līdz 20% no savām akcijām. Vienas akcijas cena bija noteikta teju 610 USD vērtībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma